bundan bahsediyorum bence en iyi pcpairgunturk.com/attachment/24727/
Bir tüfek hayal ediyorum.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
phonix şarjörlü değil galiba
-
Kendinizi tanıtın tanışalım başlığında.
Şarjörlü.
-
açtığım konu silindi sebebini nerden öğrenebilirim arkadaşlar
-
tanışamadığımız içindr
-
bunu görünce tüp üstte namlu altta bir pcp nasıl olurdu dedim.
-
Ben bu tip tufekleri hic estetik bulmuyorum. Galatianda pek tutulmamisti. Karizmada onemli daha cok L115 veya m200 tarzi nisanci tufeklerine benzerilmeli hem gorunus hemde onlar da hasas atis icin tasarlandigindan bu ise yapisal sekilleri cok uygun
-
açtığım konu silindi sebebini nerden öğrenebilirim arkadaşlar
admin uyarıda bulunmuş o yorumun hemen altına halen daha konularım neden siliniyor diyorsunuz Allah admin lere sabır versin
-
Şarjor ve yandan kurma kol süper olur, ozellikle sarjor kurma kollu tüfeklerde şart aslinda , bir atış için, kolu indir, 3 hamlede pellet tak, kurma kolu eski konumuna getir, çok işlem yapılıyor, 2 hamlede atışa hazır olur
-
Kesinlikle haklısınız, şarjör şart, yandan kurmalı olacak ve magnum sınıfı olacak. Ozaman tadından yenmez vallaha.
-
yandan kurma ve şarjöre kesinlikle katılıyorum birde pnömatik olucak ki işte o zaöan tadından yenmez
-
hayal kavramını en güzel NAMIK KEMAL yorumlamış
-
hayal kavramını en güzel NAMIK KEMAL yorumlamış
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hayal olmazsa, varolan teknolojinin yarısı bile olmazdı. Hayal edelimki, halallerimiz hayat bulsun. Hayal edilebilirliği olan şeyler ilerde mutlaka bir gün olacaktır.
Allah c.c. Nasip ettirmeyeceği şeyi Hayal ettirmez. Hz. Osman (R.A) -
herkese bol şans
-
herkese bol şans
Savaş Cebeci'yi anımsadım
-