başarılı çalışmalar cikariyorsunuz Tebrikler
At-44 180cc tüp önü regülatör çalışması (yeni proje)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
emin senin tüp 150 bar falan gel pazar günü dolduralım
tamam abi inşALLAH gelirim.
-
güzel olmuş tebrikler... bi kaç soruda benden olsun kaç grain pelet kullandınız acaba ölçüm yaparken, long versiyon için bunu uygulasak ortalama 800-850 fps aralığında 16-18 grain pelet ile kaç atış yapabiliriz, kendimiz uygulayabilirmiyiz regülatörü ayrıca hız ayarını bizim sonradan değiştirebilmemiz mümkünmü, birde bu at44 ün güç ayarını yapma işini değiştiremezmisiniz :)) puncher gibi basit bir şekle sokulamazmı acaba??
-
ben long da 16 graın i 70 adet atabilir diye hesapladım, isterseniz hafta sonu bir video çeker kesin sayıyı bildiririm.
Güç ayarı konusunda pek fazla yapılabilecek bişey yok, en fazla tek alyan ile ayar yapılmasını sağlarız.
Kral puncher gibi basit ayar için bloğu oymak gerekir, at44 ün yapısı pek müsait değil -
ben long da 16 graın i 70 adet atabilir diye hesapladım, isterseniz hafta sonu bir video çeker kesin sayıyı bildiririm.
Güç ayarı konusunda pek fazla yapılabilecek bişey yok, en fazla tek alyan ile ayar yapılmasını sağlarız.
Kral puncher gibi basit ayar için bloğu oymak gerekir, at44 ün yapısı pek müsait değilKardeş çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum,
Galatian I tüpü ile aynı mıydı bu at tüpleri, sanki aklımda öyle kalmış. -
galatian tüpleri at 44 den farklıdır
-
Glatian ve bt65 255 cc hacme sahip daha kalın bir tüp kullanılmakta.
-
Galatianın tüpüne regülatör uygulaması yapsak, tüfeğin kendindeki regülatör ile bir çakışma veya paralellik konusu oluşur mu ki?
-
eğer tüfek zaten orjinal den regülatör lü ise, o regülatör tüpün içinde dir.
İkinci bir regülatör manasız olur, orjinal regülatör ün performansı iyi değil ise onu söküp yenisini takmak gerekir -
anladım, teşekkür ediyorum.
-