İyi akşamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi AT-44 Long için amacıma uygun pellet arıyorum. Forumda aklıma geldikçe bu konuyu arasam da bazı sorularıma yanıt bulamıyorum. Tüfekle birlikte jsb exact jumbo ve gamo pro magnum geldi. Gamo pro magnumlarda ezilme vs. olmamasına rağmen isabet beklediğim kadar değildi çoğu pellet 110 metreden 5 litre yağ tenekesini yaklaşık 10 atışta 7 kez vururken bazıları çok alakasız yerlere gidiyor. Jsb pelletlerin düzgün etekli olanı olmamasına rağmen diğer yerleri kusursuzdu ve pro magnumla hemen hemen aynı isabetteydi aşırı ezilme olmasına rağmen, ayrıca pro magnum sertti fakat jsb'nin eteklerine elimle kolayca şekil verebiliyorum, yumuşak olması iyi bir şey sanırım fakat aşırı ezilme olduğu için isabet ciddi anlamda azalıyor.
Pellette ezilme olmaması önemli. Ezilme sorunu olmasa düşünmeden jsb exact jumbo heavy (18 grain) alırdım fakat bu pelletlerde bunu görünce soğudum. Her kutu böyle midir? Öncelikle isabet, daha sonra tahribat önemli. 100 - becerebilirsem 200 metre arası kullanmak istiyorum. Fiyatı da jsb'den çok yüksek olmamalı. Tavsiyelerinizi bekliyorum, bu akşam sipariş vermem gerekiyor yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Eklemeyi unutmuşum; ayrıca kurma kolunu zorlamazsa çok sevinirim. Jsb'ler kurma kolunu hiç zorlamadan girmesine rağmen pro magnumlar biraz zorluyor. Namlu o-ringine hasar vermekten korkuyorum böyle olunca da, daha çok bilgim olmadığı için değiştirmem zor olur.