belki ki yerli tüfek ler çok yıpranmış sizi anlıyorum. Ben yerli tüfek ve fişek Avrupa dan daha iyidir diye birşey iddia etmedim. Ancak dediğim gibi bu topik de yerli tüfek yada fişek daha iyidir daha dayanıklıdır demedim. Ben atışı yaptım çektim buraya ekledim. Yerli tüfeklerdeki sıkıntıları çok iyi bilirim ve nitro kullanan ve fabrikaya iade edip namlu alt ve sol vuruyor diye fabrikayla münakaşa eden ve videolar çeken de benim. Bu yüzden dir ki halen Huğlu facebook sayfasında engelleyim. Yani o firma beni hiç sevmez:). Lakin ben taraflı yada yanlı davranıyorum şu anki tüfeğimle o kötü kursunlar ve fişeklerle güzel atışlar yapıp yarışmalarda dereceye girebiliyorum. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Avda da keklik tavşan domuz ördek de bu güne kadar keşke ithal bir tüfek sahibi olsaydım dedirtecek duruma düşmedim. Hatta 95 özellikle 95 yapımı üzümlü lazer tüfek arayıp buldum ve inanılmaz memnunum. Yalnız kullandığım fişekler Avrupa saçmalar dır. Tüfeğime de güvenirim fişeğimede bileğimede. Av vurulmuyorsa bu suçun tamamı tüfek de değildir. Ya tüfek den ya fişekden yada arkasındaki eşek dendir:)
Evet ben o saydığınız testlerin hiçbirini yapmadım ve yapma gereği de duymuyorum. Tek yapacağım test 35 36 metre mesafeden grupmanına bakmak ve o mesafeden tek kurşunun attığım noktaya gidip gitmediğidir. Ne kadar ilkel değilmi:)
Siz dolamışsınız dilinize bir köy kahvesi muhabbeti yok yakma yok bilmem ne diye. Tamam siz test yapıyorsunuz anladık da benim köy kahvesine gidip öyle muhabbetler yaptığımı nereden çıkardınız. Köylü avcıları küçümseme cüretini nereden buluyorsunuz. Herkeste sizin gibi imkan olmayabilir kendi çapında avını yapar muhabbet ederler amcalar dayılar çok da güzel olur. Ayrıca atış şenliklerinde çok görüyorum elinde üzerinde kaç binlik malzeme ile kasıla kasıla atışa gelip de arkasına baka baka gittiğini:) bakıyorum adam köy kahvesinden gelip bizim çok bilmiş arkadaşın ağzına çarpıp gidiyor:) Neden? Çünkü adam avcı ömrü test yapmakla geçmiş bir Kemancı değil:)