orda teyze oğlum var çalışan ona sordurttum ona söylediler bi dahaki sefere koltuğunun altına sokup al bunu doldurgel diyeceğim
Balıkesirde Scuba Dolum Yerleri
-
KorkuncAbdul(Enes) -
2 Aralık 2015 11:39
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
100 tl mi ohaaa diyeyim çüşş diyeyim gerisinide diğer hobidaşlarım desinde kutsansın arkadaşlar. 100 tl ne yapıyor ya. Helyum mu dolduruyorsun usta diye sorsaydınız.
-
abi gördüğün gibi bende ilk duyduğumda öyle düşündüm de dile pek getiremedim:D
-
ben aslen Ayvalıklıyım annem tarafı komple Ayvalık-Altınova dandır. böyle antin kuntin seylere orada çok rastlarım
-
valla abi 100lira çok açıkçası nasıl indirim yaptırılır merak konusu
-
tanıdık varsa olur
-
Kim alır o kadar parayı valla yazıklar olsun o itfaiyeciye.
Bence o işi gücü bırakıp ticaret yapsın. -
balıkesir merkezde itfaiye dolduruyor ben oraya dolum yaptırdım ama 100 liramı aldılar beş dakikada
100 tl çok ya, kaç bar basabiliyorlar
-
balıkesir merkezde itfaiye dolduruyor ben oraya dolum yaptırdım ama 100 liramı aldılar beş dakikada
hocam aklima kötü şeyler geliyo da neyse şu 20 yi al deseydin faturayi falan karistirmayalim demeni mi beklediler diye düşündüm bi an umarim yanılmışımdr
-
itfaiye müdürü dayımın çok yakın arkadaşı bi kaç kezde denk gelmiştik olmadı ben bi sorayım bu işin oluru nedir olacağı nedir 100tl az mıdır çok mudur denk geldiğimizde sorup buraya yazıcam bakalım sonuç ne olacak
-
Sordun mu kardeş dayının arkadaşına? Ne durumdadır?
-
valla istanbuldaki itfahiyeciler para falan almıyor. size işgüzarlık yapmışlar. ha şuan istanbuldada yasak diyip doldurmuyorlar bende gidiş geliş 150 km yol yapıp pendikte bir firmada doldurttum onada 20 tl aldılar. yaktığım yakıtla 55 tl ye patladı.
-
siz o sahtekarlardam uzak durun. bir firma bulun onlara minnet etmeyin. aklınızda bulunsun yangın tüpü dolumu yapan firmalarda o kompresörlerden olabiliyor. o tarz firmaları araştırı.
-
şuan bi yer bulduk hocam oraya doldurtacağız inşallah
-
Aynı bölgede oturan arkadaşlar birleşip ortak bir makina alsanız ona buna minnet etmezsiniz, nette el yapımı olanların fazla pahalı olacağını pek düşünmüyorum, giden malzeme belli.
-
onuda araştırdık öyle söylendiği kadar kolay olmuyor hocam kompresörler gerçekten pahalı ve sorumluluk gerektiren aletler
-
şuan bi yer bulduk hocam oraya doldurtacağız inşallah
Neresi öğrenebilirmiyim kaç bar ve fiyat nedir
-
Türker Yapı diye bir yer İzmirde doldurtup getiriyorlar. Fiyat sanırım 25-30tl gibi olucak daha doluma yollamadık tüp dolu olduğu için. Açıkçası sosyal medya da Balıkesir atış grubu kurunca biraz dernekleşme olunca işler daha kolay çözülmeye başladı
-
enescim, firma ile aslında konuşulursa bunun arkasının geleceği, grup olarak sürekli orada dolum yaptıracağımız kendilerine söylenir ise ona göre muamele gösterirler ise hem onlar memnun kalırlar hemde biz memnun kalırız, bende ramazandan sonra en yakın zamanda scuba mı alacağım. grup olarak hepimiz oradan doldurduğumuz zaman hem firmanın işine gelir hemde bizlerin, aslında sen grubumuzun sözcüsü olarak grup arkadaşlarımıza vede türker yapıya bilgilendirmeni yap bence.
-
Abi ilk dolumu tek tüp sahibi olan Mustafa abi yaptıracak tüp bitince. O konuyu konuşacağız zaten Türker Yapı umarım anlayış gösterir eğer dolum konusunda sıkıntı çıkmazsa sanırım bizim bütün atış grubumuz tüp alıcak.
-