Zorakiye karşı şansımız yok abi
Walther LGU
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
est. Bakacaz artık.
-
Bu arada bunu hatsan yapıyor olabilir mi diye düşündüm ben de Emir Abi Ama çok üzerinde durmadım silahın işçiliği görünce. Bi de bizim standart hatsan parçaları ve çizgileri olur onu da göremedim kendisinde. Yoksa bazı waltherlerin hatsandan çıktığına şahit olmuştum bende.
-
Walter talon hatsan imalatı buda dominatöre benziyor kaliteli işcilik yapmış olabilirler. Hatsanın dışa ürettiği ürünleri oldukça iyi. Hatsan imalatı webleylerde gayet güzel. Bu gün benim webley regal ile muadili hatsan mod80 ni karşılaştırdım webleyi farklı bir firma yapmış gibi işçiliği mod80 le alakasız. Mod80 çok daha kalitesiz duruyor.
-
Abi dediğin gibi işçilik daha iyi oluyor da ben tr baskılı şu fotodaki tüfek gib bir tüfekle karşılaşmadım. Daha doğrusu menevişi boyası ufak çapakları gibi şeylerden belli ediyorlar durumu. Yoksa işlevsellikten yana sıkıntı yok zaten.
http://www.webley.co.uk/Pages/Airguns/stingrayoss.html
Bu arada bu tüfeğe ne diyorsun abi İzmirden yolcu ediyoruz galiba bunu da. Bir şekilde edinmek lazım çok yakışıklı olmuş bu yeni webley stingray.
-
evet çok güzel bunu yurt içi diğer hatsan ürünlerinde de bekleriz.
-
bu lgv gelmedi dimi. Herşeye heveslenmek nedir böyle bikaç ay girmedim foruma hep yeni şeyler var
-
Valla lgu da lgv de fena halde ilgimi çekiyor
-