5.5 mm 200br 750 fps güç 8 kapasiteli gizli şarjörlü
pcp projesi için yorumlarınızı bekliyorum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hızı yükseltin..
Hemen 2 adet sipariş vereceğim..
5.5 ve 6.35 olanlardan..
Ahşap kısmı daha açık renk olursa daha da yakışıklı olur....
Hele bir de Hatsan Galatian' da ki İşlemeli, gümüş renkli ,metal aksam olursa...Tadından yenmez..
Hayırlı olsun.. -
Az önce bu konuya yorum yapmıştım sanırım diğer konu silinmiş. Bu silahı yabancı bir forumda görmüştüm ve çok beğenmiştim çok fazla işçilik ve cnc kullanılmıştı. Tasarımı ve silahı yapan sizmiydiniz?
-
Daha detaylı bilgi vermeniz mümkün mü acaba?
-
bu haliyle de hoşuma gitti
-
hocam şekil itibariyle çok güzel işlemelerle süslenirse daha güzel olur hızın yükselmesi iyi olur çok değil biraz tabi, bide biraz daha detay fena olmazdı
-
tasarım bana ait değil fakat anlaşma sonucu seri üretime geçeceğiz benim çok hoşuma gitti ve herkesinde seveceğini düşünüyordum sanırım haksız çıkmadım. daha fazla detay derken tasarımı yurt dışından bi arkadaşa ait görüşmeler sonucu ülkemizde seri üretime geçilecek olay bu
bi arkadaş firma sormuş biz şu an bi marka yok öztürk makina silah diye geçer fakat üretim ruhsatımız herşeyimiz tamamlandı yavaş yavaş güzel işler yapacağız inşallah steyr fx evanix cometa bunlardan daha kaliteli ve çok daha ucuza yapabileceğimize inanıyorum.
ilginize teşekkür ederim hızı biraz daha yükselir eminim. -
Haydi hayırlısı diyelim o halde. Üretim ruhsatı vs olmamasından çekindim başta ne yalan söyliyim.
Heyecan verici bir gelişme açıkçası. Benim hayalimdi lever action mekanizmalı phoenix havalı tüfek sahibi olabilmek. Sizin imalatınız sayesinde daha da güzeli çıkar karşımıza çıkar İnşallah...
-
Harika, heyecan verici bir gelişme, şimdiden hayırlı olsun.
-
Bu hoş oldu gerçekten. Fiyat aralığı ne olacak peki
-
Hayırlı olsun, başarılar dilerim
-
çok teşekkür ederim hepinize sağolun kendimi doğru yerde hissetmeme sebeb oluyorsunuz.
şimdiden bi fiyat aralığı söylemem doğru olmaz fakat gayet uygun olacağına inanıyorum. -
ülkemizde böylelerini görmek gurur ve mutluluk verici Allah yardımcınız olsun umarım en kısa sürede seri üretime geçersiniz ve yeni pcpler üretirsiniz
-
Hayırlı olsun.. merakla bekliyoruz
-
Hayırlı olsun,merakla ve heyecanla bekliyoruz
-
Kac atis yapicak?
Kac grain ile 750 fps?Cok kaliteli bir gorunume sahip.
Boyasi ve metal islemesi cok guzel gozukuyor.
Hosgeldiniz. -
bakalım bekleyelim ozaman.. güzel şeyler olacak galiba
-
Selamlar;
Ben çok beğendim, tasarım ve tarzı ile kendini gösteriyor.
Saygılar -
haydi hayırlısı
-
tasarım bana ait değil fakat anlaşma sonucu seri üretime geçeceğiz benim çok hoşuma gitti ve herkesinde seveceğini düşünüyordum sanırım haksız çıkmadım. daha fazla detay derken tasarımı yurt dışından bi arkadaşa ait görüşmeler sonucu ülkemizde seri üretime geçilecek olay bu
bi arkadaş firma sormuş biz şu an bi marka yok öztürk makina silah diye geçer fakat üretim ruhsatımız herşeyimiz tamamlandı yavaş yavaş güzel işler yapacağız inşallah steyr fx evanix cometa bunlardan daha kaliteli ve çok daha ucuza yapabileceğimize inanıyorum.
ilginize teşekkür ederim hızı biraz daha yükselir eminim.Öncelikle başarılar diliyorum bu girişiminizde. Fakat biraz daha ağırbaşlı olup emin adımlarla yolunuza devam edin ayaklarınız yere bassın. Rekabete girmeyi plandığınız firmalar fazla iddaalı ''steyr fx evanix cometa bunlardan daha kaliteli ve çok daha ucuza yapabileceğimize inanıyorum.'' bu cümlenizi afaki buldum. ilk etapta 2 yerli üreticimizin üstesinden gelip kendinizi ispatlayabilirseniz ancak bu saydığınız yabancı firmalara kafa tutabilirsiniz.
-