Kedim Pınçır'a yaptığım Ev

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik www.youtube.com
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Buda oyun videosu

https://www.youtube.com/channel/UCjQg6CUWJXHv3VB2ZYFZ9DQ

Air Force Condor Bullpup-Made by Kas Bay&berkman(Gunpower SSS)-5.5 mm-(HAWKE Nite Eye Digi IR SF 6-24x50 SR12 Scope)
    M.Ekiz regülatör

Hatsan mod 125-5.5 mm

Kral-4.5 mm-(ahşap kundak)

Zoraki (ATAKARMS) HP-01 Light 4.5 mm (Nikula red dot)

• Mükemmel dercede örnek bir paylaşım.
    Tebrikler.
    Devamını bekliyoruz.

teşekkür ederim.

Air Force Condor Bullpup-Made by Kas Bay&berkman(Gunpower SSS)-5.5 mm-(HAWKE Nite Eye Digi IR SF 6-24x50 SR12 Scope)
    M.Ekiz regülatör

Hatsan mod 125-5.5 mm

• Kediniz ve evi gerçekten çok sevimli. Güle güle otursun. Kedi sahibi elinden bu tip işler gelen bir arkadaşa da yolladım çok hoşuna gitti onun da.

Weihrauch HW97K 0.177-Hawke Sport HD 3-9x40 AO
    Hatsan Mod 87 QE 0.22 - Hawke Vantage 4x32 AO
    Gamo Viper Express 0.22
    Zoraki HP-01 Ultra 0.177

• Kediniz ve evi gerçekten çok sevimli. Güle güle otursun. Kedi sahibi elinden bu tip işler gelen bir arkadaşa da yolladım çok hoşuna gitti onun da.

beğenmenize sevindim, teşekkür ederim.

M.Ekiz regülatör

Hatsan mod 125-5.5 mm

• Selamlar;
    Emeğinize sağlık, kediniz Pınçır da böylesine güzel bir evi hak edecek şirinlikte ama.
    Saygılar

• Selamlar;
    Emeğinize sağlık, kediniz Pınçır da böylesine güzel bir evi hak edecek şirinlikte ama.
    Saygılar

teşekkürler. boş kaldığım zamanları onun haylazlıklarını izleyerek geçiriyorum, terapi gibi geliyor bana.

M.Ekiz regülatör

Hatsan mod 125-5.5 mm

• Evine nede güzel alışmış, bizim kedi maşallah koca evde bile durmuyor :)

Primum non nocere

Gamo Cfx Royal 4.5 mm tasco 3-9 x 40
    At-44 10 5.5 mm Nikko Stirling Gold Crown 4-12 x 44
    Hatsan Mod 40 :)
    Zoraki Hp-01 Ultra 5.5 mm + Red Dot
    Gamo P-23

• konuyu hortlatmış olacam da ben bu konudan çok muzdaribim :/ bizim saftiriğe ev almış arkadaş 2 saat uğraşıp yaptık biraz büyük olsa ben girer yaşarım içinde süper lüks daire gibi bizimkini silah zoruyla soktuk içine bırakır bırakmaz geri kaçtı evde elimizde patladı :cursing:

Kahramanlar can verir, Yurdu yaşatmak için.

• Sarsılmaz Kılınç 2000 Mega 9x19 mm
    • Hatsan Galatian 4 5.5mm
    • Zoraki HP 01-2 Light 4.5 mm + Stoeger 4x32 Compact Işıklı Dürbün + Wrangler Moderatör
    • Gamo PT-85 4.5 mm
    • EZ Archery 45 lb Makaralı Yay