Arkadaşlar pazar günkü atış etkinliğinde rüzgarın fazla olması nedeniyle uzak mesafe atışları yapamadık. Kısa mesafede 28 metrede grupman yaptık. 10 atıştan 8 i 1 cm de toplandi. atışta kullandığım tüfek Ekiz reg. At44 long lw üzerindeki dürbün ise Vector Optics 8-32x50 E-SF, kullandığım pellet ise hatsan Jsb 18,13 grain.
Rüzgarlı havada 28 metre grupman
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Elinize sağlık. 10 atış bir grupman için fazla ve flyer gibi olasılıklar oldukça artıyor. Buna rağmen gayet güzel sonuçlar.
-
elimize sağlık rüzgarda iyi grupman.
Şu grubu bozan iki atışa diğer atışlarınızda da rastlıyorsanız, şarjör indekslemede ufak bir pürüz var demektir.
-
Elinize sağlık formda ağırlıklıolarak 35 mt kadar gurupmanlar oluyor. Ancak 50 mt ve üstü grupmanlarda merak konusu
-
Haklısınız genelde kısa mesafe grupmanlari oluyor fakat havalar ruzgarli olunca pek cesaret edemiyor insan 50 mt. Ve üstü grupman yapmaya.
-
Durbun cok merak ettigim ve istedigim bir durbundu. Isgorenden tam almak uzereydim para yatirmaya gittim yatirdim. Tekrar aradim iki dakika once internet magazasindan satildi dediler. Guzel durbun allah zeval vermesin..
-
Güzel bi çalışma