ben onlar üşümesin diye üstlerine yorgan örter hatta işi abartır yatakta onlarla birlikte uyurum
Birisi Muhimmat mi ? Dedi :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
O konuda şüphemiz yok da iyi oldu böyle, güzel güzel biz de bakalım.
-
E sayılır yatağın altında bazıları
-
O bakışlara ( ) sadece ben maruz kalmıyorum eminim..
Bayanlarda bu hobiyi sevsin tek dileğim budur -
Hiç sorma hemşehrim. webley raider ı benim hanıma almıştım. valla benden iyi atıyor. Yalnız atışlar geliştikçe dialoğumuzdaki tarz da değişti. hani william tell ile elma ve hedefteki adam muhabbeti
-
emir abi yaa nasil vakit ayırıyorsun bunlara yaa bn annemden babamdan ayri olmama rağmen laf anlatamiyorum onlara bi de evlennce nasil laf anlaticam hayal edemiyorum gercekten
-
Abi ne mutlu sana, ne yaptıysam sevdiremedim. Yok ikinci eldi, yok kampanya vardı, yok ortalık karışık...bahaneler tükendi bende
-
Sayıyı arttır safları sıklaştır. Belli bir sayıdan sonra belli olmuyor.
-
artik bi yerden sonra aman ne halin varsa gör der bnmkiler
-
Konu cok tatli oldu
Gelsin koleksiyonlar gozumuz gonlumuz acilsin -
Alelacele neler bulabildiysem artık airgunturk.com/attachment/24951/airgunturk.com/attachment/24952/airgunturk.com/attachment/24953/
-
Sizinkilerin yanında oyuncak kalır bunlar ama dolabın kapağını açtığımda yaşama sevinci uyandıran ufak bi koleksiyonum var benimde
Orjinal olarak Smith Wesson lisansıyla 1998de Almanyada üretilmiş olan Umarex Smith Wesson Combat mevcut, bide nadir bulanan ve binbir zahmetle topladığım Ekol Voltran Asi var... -
Işıklandırma da unutulmamış
-
Hocam koleksiyon kadar bulunduğu ortamda önemli
-
Bu da benim nacizane dolap
-
Bu gece uyku haram bana...Uyusamda rüyamda neler görebileceğimi şuan görüyorum Bunları kullanmaya kıyamam
-
bakalimbakalim daha neler cikicak merakla bekliyorum
-
Bu da öğrenci envanteri inşallah biriken paralarla büyüyecek airgunturk.com/attachment/25123/airgunturk.com/attachment/25124/
-
burayi biraz daha canlandirmak lazim zannimca bu kadar mi makineler:-)
-
röhm benjamin steyr muhteşem 3 lü:-)
-