Bugün öğrendimki hatsan trophy adlı bir pcp çıkartmış teknik verileri henüz belli değil fakat şekli çok hoşuma gitti ak su avda ürün mevcut https://www.ak suav.com.tr/default.asp?git=9&urun=3607#.
Hatsan trophy novadan sonra bir model daha
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
at44 yeni bir kılığa daha girdi ..kurma kolu değişikliği yerine 7.62 lik bir namlu değişikliği yapsaydi işte o zaman güzel olurdu.. belki yakinda oda gelir
-
Sırf, bakın ne çok ürünümüz var diye eskileri ısıtıp ısıtıp önümüze sürmeseler çok iyi olacak benzer bir olayı gerçekleştiren nokia gibi köklü bir firmaya neler olduğunu herkes gördü.
-
Ne at 44 mus be hala bir duzgun tasarim yapmayip uzerine yama yapiyorlar.tupunu buyuk kolunu arkaya al one al, kundak ivir zivir insalarin parasini yoluyorlar. at 44 den atesli tufekte yaparlar. Artik yeni bir urun cikmali bt 65 olmadi. Kral zaten yerlerde pcp isi aslinda ileri gitmiyor. Yerinde sayiyor. Projeler caliniyor fikirler forumlardan toplaniyor yazik.
-
Kundak At44 den daha iyi olmuş
-
kücük bir rakama at44 e mustafa bey bu olayın alasını yapar degmez bence
-
AA s410 benziyor. Kundağı At44 diğer modellerine uyarsa kundak değiştirmek açısından güzel bir alternatif olabilir.
-
öyle demeyin 22mm kızagını standartlara uygun açmışlar, buda bir gelişme
-
öyle demeyin 22mm kızagını standartlara uygun açmışlar, buda bir gelişme
Eleştirmek için yazmadım. Hatsan son 1 ayda 3 model sundu bunlar iyi gelişmeler. Bulbup modeli, 500cc tuplü model en son bu model. Bu modelin özelliğinin yanıda kundağındaki değişiklikte güzel olmuş. Normal At44 kundağındada çıkarabilirdi.
-
O kurma kolunu oraya koyana kadar otomatigi yapicaksin hatsan .Ah o imkanlar forumda proje cikaran insanlarda olsa abartisiz natoya silah yapar satarlardi. Hala at 44 u dik koyuyum tupunu buyutuyum gul takiyim valla gorunce nasil sinirlendim ayip ya. Bu bir basari degil arkadaslar abiler fx in yaptiklarina bi bakin sinirimi anlarsiniz. Bende avrupali gibi az para verip karizmatik ve isabetli tufek istiyorum.
-
O kurma kolunu oraya koyana kadar otomatigi yapicaksin hatsan .Ah o imkanlar forumda proje cikaran insanlarda olsa abartisiz natoya silah yapar satarlardi. Hala at 44 u dik koyuyum tupunu buyutuyum gul takiyim valla gorunce nasil sinirlendim ayip ya. Bu bir basari degil arkadaslar abiler fx in yaptiklarina bi bakin sinirimi anlarsiniz. Bende avrupali gibi az para verip karizmatik ve isabetli tufek istiyorum.
Maalesef bu bizim ülkemizde bu üretici ve düşünceyle pek mümkün olmuyor. Bende Fx hayranıyım mesela sinirlenmemek elde değil...
-
hatsan semi auto cıkartsa agırdakı danayı satar alırım
-
-
Danayi sat. Fx yapmis iste
-
+1
Tipi fena olmamış namlu lw değil heralde birde güç ayarı yapılmıyor bundada galiba
-
fx de var evanıx dede var amacımız yerli olsun hatsan olsun * gururumuz* olsun bizim neyımız eksık dana yı kurban bile edelim
-
tüp hacmiyle ilgili bilgisi olan varmı bayilerdeki ilanlarda göremedim ben hatsanın sitesinde zaten yok bu yeni modeller
-
Bakalım hatsan daha neler çıkaracak
-
500 cc luxfer marka tüp
250 bar kullanım basıncına sahip. -
500 cc luxfer marka tüp
250 bar kullanım basıncına sahip.
500 cc olan nova değilmiydi bu daha düşük sanki..? 180-250 cc arası gibi -