ben novayı sordunuz sandım
Hatsan trophy novadan sonra bir model daha
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bence hatsan bt65 i aşamaz. Bu arada fx dediğiniz silah yarı otomatik mi ? Türkiye de satılıyor mu ?
-
Ula Hatsan artık değiştir şu şarjörünü be
-
Ula Hatsan artık değiştir şu şarjörünü be
-
Fx revolation yari otomatik pcp
Turkiyede satiliyor -
500 cc luxfer marka tüp
250 bar kullanım basıncına sahip.baya araştırdım ama luxferde 500 cc ayarında 250 bar tüp bulamadım. Acaba özel olarak mı yapılıyor hatsana ? Luxferde bulduğum tüplerin en yüksek basınçlısı 207 bar.
-
Benim condorun tupu Luxfer
Wp 250 bar
Ph 375 bar
0.5 L 500 cc -
arkadaşlar şu trophy hakkında bilgisi olan deneyen var mı 180cc lik tüpü bt gücü ile atnin mi makjaylısı bt nin mi ben anlayamadım
-
Marka Hatsan
Model : Trophy
Namlu Boyu : 48 cm
Toplam Uzunluk : 101 cm
Ağırlık : 4,3 KG
Bar Basınç: 200
Çıkış Hızı :
4.5mm : 1250 fps 380ms 40 joule
5.5mm : 1180 fps 360ms 61 joule
6.35mm : 1090 fps 330ms 71 joule - See more at: https://www.aksuav.com.tr/default.asp?gi…h.DLHDkhet.dpufDeğerler pratiktede doğruysa güçlü bir tüfek.
-
aksu av dışındaki sitelerde de 58.5 cm olduğu yazıyor namlu boyu güce ve kurma koluna bakınca bt nin makyajlısı gibi ama 180 cc tüp koymuşlar bu kadar gücü 2 şarjör anca destekler herhalde
-
birde 48 cm namlu boyu hakkında ne düşünüyorsunuz yivset twist oranı aynı ise isabeti yada tahribatı daha düşüktür gibi bi yorum yapılabilir mi bahsedilen güç doğru ise bu güce ulaşmak için yapılmış bir durum olabilir mi ? Yoksa 48 cm de olsa bu güce ulaşmak için twist oranı artırılmış olmalı mıdır ? Umarım doğru sorabilmişimdir
-
bugün izmir de bir av bayisinden trophiyi inceledim, silah kısa hoşuma gitti, fakat mekanizma zorlanarak çalışıyor gibi geldi bana , şarjörü zor çeviriyor, bayağı zorlandım birazda nazik davranmış olabilirim teşhir silahı nede olsa.tetik düşürdüm epey güçlü sesi var hissettiriyor bunu 180cc tüp kaç atış yaptırabilir bu tüfeğe?
-
güzel tüfek
-
cok bilgi sahibi deilim bt65 arastirma asamasindayim.fps verileri tutarlıysa bu trophy 180 cc hacimle 30 atışı zor bulur gibi geldi bana.
-