Kral Breaker 50-20 metre grupman
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
50 mt 12 ctc gurupman çok iyi
-
Çok güzel tebrikler..
-
Her namlu icin gecerli olmayabilir.Fakat bursada 2 abimin daha kral puncheri var onlarda tek delik yapiyor 5.5 olarak.
4.5 ve 6.35 namlularin daha gelismesi gerekiyor.
Hepsini firma ile gorusuyorum. Calisiyorlar siki bir sekilde.
-
kral da iyi cıkıs yaptı ilerki modeller daha fena olabılır
-
Şu şarjörü de daha kalite yaparlarsa iyi olur hali hazırdaki fena değil fakat tatmin edici de değil. Bir de yeni şarjör çıkarırlarsa birebir değişim olmalı bence. namlu da isabet de güzel çok kurcalamanın anlamı yok lw siydi bsa sıydı, isabete bakmak lazım.
-
Sarjor ve namlu dahada gelisicek.
5.5 icin zaten namlu gayet iyi.Tabiki bir cz,lw,bsa...vs degil ama olsun. Zamanla hepsi olur.
Daha neler gelicek bende merak ediyorum.
-
Grupman 50 mt 12 ctc çok iyi lw olsa cok fark etmez grupman cok kucuk zaten. Yanliz namludan namluya fark ediyor sanirim baska grupmanlarda yayinlandi buyuktuler cok fark var
-
Grupman 50 mt 12 ctc çok iyi lw olsa cok fark etmez grupman cok kucuk zaten. Yanliz namludan namluya fark ediyor sanirim baska grupmanlarda yayinlandi buyuktuler cok fark var
bir cok degisken var ama grupmana etki eden sonucta, bence karsilastirmali olarak fikir almak daha mantikli olur. Yani baska bir tufekle ayni kisinin ayni sartlar altinda karsilastirma yapmasi. Degisken burda sadece tufek olur.
-
Çok güzel paylaşım olmuş ellerinize sağlık kral f/p lideri gibi bu arada grupmanda pelletinden dürbününe şarjörüne atıcısına desteğine kadar her şeyin etkisi olabiliyor fakat şu aralar dürbüne acayip kafayı takmış durumdayım dürbüne her seferinde aynı açı ile bakmaszam nişan noktam değişiyor tüfeği sabitleyip dürbünden hedefe bakarken Kafamı milim oynatsam artıkılın merkezinin baktığı yerde değişiyor tek delik yaptığım mesafede yeri geliyor 1.5 2 cm e toplanıyor ki bu bahsettiğim mesafe 30 metre 50 de ve sonrasında ne kadar sapma olur kim bilir bu artıkılın hareket etmesi her dürbünde olan bişi mi kaliteye göremi değişiyor bunu merak ediyorum vede bişi daha sormak istiyorum ben dürbünü 15 metreye sıfırladım jsb 18 ile tam güçte atışlarımı gerçekleştiriyorum pelletin yüjselip inmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla ama pelletin gramajı ve kalitesinden midir nedir anlayamadım ben 40 metreye kadar dümdüz atıyorum resmen 40 dan sonra 60 metrede 1 1.5 alt dottan 75 80 de ise 3.5 4 dottan vuruyorum yani 60 dan sonra düşmenin şiddeti artıyor gibi bugün 15 metreye sıfırlıyken bu durumu farkedince 15 20 30 35 40 metrelere kesme şekerler koydum hepsini sıfır noktamdan vurdum bi 40 metredekini artıkılın merkezinin 1 milim falan altından vuruyor yani artıkılın merkezi kesme şekerin ortasının 1 2 milim üstüne bakacak şekilde sizce durum normalmi bu arada sıfırlama ve atışlar 12. Zoomda yapıldı
-
bu tufek çok karalandi ama parasına göre iyi tufek
-
Fabrika Sahipleri ne olursa olsun kullanicinin arkasinda.
Her problemi cozmeye hazirlar. -
namluyu uzatsalar daha iyi olucak kanımca.