6,35mm de 365ms çok iddialı. Bu tüfeğin yüksek ihtimalle bt65 temelleri üzerinde yükseleceğini düşünecek olursak verimli atış sayısı bence asıl soru
Hatsan Karaboa - Hercules
-
Gepard -
29 Aralık 2015 14:15 -
Kapalı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
6,35mm de 365ms çok iddialı. Bu tüfeğin yüksek ihtimalle bt65 temelleri üzerinde yükseleceğini düşünecek olursak verimli atış sayısı bence asıl soru
-
Ölçümlerin 19 grainle yapıldığını duydum.
-
Ölçümlerin 19 grainle yapıldığını duydum.
-
60 fpe 80 joule ha baya iddalı
-
Edindiğim bilgilere göre fiyatı henüz belli değil. Tasarım aşaması devam ediyor. Çok güçlü olacakmış. Çıkış tarihi az çok belli. Tam tarihi açıklamam belki uygun olmaz ama çok yakın bir tarih değil.
-
Edindiğim bilgilere göre fiyatı henüz belli değil. Tasarım aşaması devam ediyor. Çok güçlü olacakmış. Çıkış tarihi az çok belli. Tam tarihi açıklamam belki uygun olmaz ama çok yakın bir tarih değil.
bilgi için teşekkürler. av bayisi misiniz?
-
hadi bakalım hatsan shov yaptı deriz
-
av bayisi değilim.
-
Bence fuara kadar çıkartmayacaklar
-
Bt 65 big bore 30 cal 75 ft /ıbs güç üretecekmiş ve 2016 yılında piyasaya sunulacakmış
-
big bore silahlar Türkiye de satılmıyor.
-
Bt65 carnivore Amerikada 1 seneye yakın süredir satılmakta. Ancak kullanıcı yorumları epey olumsuz. Kurulmasında epey zorlananlar ve genel olarak ciddi bir isabetsizlikten bahsedenler var tüfeğin yorum kısımlarında.
-
kurma kolunu yağlarsan sorun olmaz. Keşke ülkemizde satılsa da alabilsek. Güçlü tüfek için karaboa yı beklememiz gerekecek. Marttaki fuarda göstereceklerini tahmin ediyorum.
-
Yağla ilgili değil sorun.
O kadar basit birşey olsa yazmazlardı herhalde?
Bir de önce kendinizi forumun "tanışalım" başlığında tanıtın.
-
youtube da adamın birisi video yayınlamıştı. Bt65 in kurma kolunu yağladım kolaylaştı diyordu.
jsb pellet kullanınca isabetli oluyormuş.
-
Big bore carnivore için konuşuyorsak kullanıcı incelemeleri ve şikayetlerine göre yağla falan düzeldiği yok. Birçok kişi aynı dertten muzdarip. 50lb kurma kuvvetine ihtiyaç olduğunu yazan bile var. 22 kg'ye denk gelir... Side bolt ayrımı rear bolt ayrımı yapılmamış ancak. Normal btlerde yandan kurmalı olanlarda daha az sıkıntı çıkıyordu zira.
20 yardda bile kötü isabeti var diyenden tutun hava kaçırıyor diyene kadar bir sürü şikayet var.
İç piyasada kullanılan çaplarda kendilerini kanıtladılar ancak bu yorumlara göre big bore çaplarında daha çok yol almaları gerektiği kesin.
-
çekiç yayı sertleştirmek le güç alma isteminin sonucu bu.bence bu işi elektronik olarak çözmeleri gerekiyor. Elektronik tetik sistemi bu konuda ben bir uygulama yapacağım ekonomiyi düzeltirsem.
-
o zaman en iyisi karaboa yı bekleyelim. Nisana kadar sabretmekten başka çare yok
-
çekiç yayı diye mod25 yayı kullanırlar yakında
-