bt65 in yükseltilmiş hali olursa şaşırmam
Hatsan Karaboa - Hercules
-
Gepard -
29 Aralık 2015 14:15 -
Kapalı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
BT 77 mesela
-
kurma kolunu yağlarsan sorun olmaz. Keşke ülkemizde satılsa da alabilsek. Güçlü tüfek için karaboa yı beklememiz gerekecek. Marttaki fuarda göstereceklerini tahmin ediyorum.
Mayıs ayındaki Prohunt fuarını mı diyorsunuz yoksa Mart ayında benim bilmediğim başka bir fuar mı var?
-
-
çekiç yayı diye mod25 yayı kullanırlar yakında
emir abi çekiç yayı ve yay ucu ağırlığı dışında güç artışı nasıl sağlanır ? Tüp valfinin deliğini büyütmek de yöntemlerden biri midir ? Sağlıklı olan uygulamalar nelerdir ?
-
tabi valf de değiştirilmeli valfin deliğide genişletilmeli, çekiç yayı kuvvetlendirilip çekiç ağırlaştırılmalı. yalnız bunların hepsi bir biriyle uyumlu yapılmalı gerekiyorsa yüksek güçlülerde elektronik tetik sistemi olmalı.
çekiç yayını sertleştireceksinde nereye kadar??? -
katılıyorum kurulumu da zorlaştırıyor belli bi sertlikten sonra
-
ne kadar et o kadar köfte 300 bar tüp basıncı isteniyor o basıncı salacak çekiç yayı kuvvetli olmalı çekiç daha ağır olmalı ki çekiç karşı basıncı yenip istenilen havayı vanadan çıkarabilsin.
yada yüksek güç istendiğindede aynı şey yay kuveetli olacaç çekiç ağır olacak ki o güücü yaratacak hava vanadan çıksın. e buda belli bir noktadan sonra kurma kolunu yaylı tüfek edasına getiriyor.
yüksek güçlü pcplerde o gücü almak için basınca duyarlı bir elektronik kontrol sistemi ve zaman ayarlı bir elektronik valf sistemi şart oluyor ozaman tek switch ile anlık hava basıncını alıp gönderebilirsin. öbür türlü hababam kurma kolu çekiştir. bu gidişle kurma kolunu dianalar gibi manevelalı yaparlar yandan çarklı
birde o kadar sert yayın ve çekicin hareketi stabiliteyide engeller. bt de istikrarsızlığın sebebi birazda yayın hareketi ve ağır çekicin vanaya çarpma tepkisidir. isterseniz boşta bir çekiç düşürün ne kadar etkiliyor görürsünüz. -
Sanırım tüfek bu, şekil olarak güzel olmuş.
-
adıda hercules: türkçe isim yalan olmuş heralde
-
Ebat olarak buyuk duruyor. Tup hacmi 2 tup var sanirim
-
Evanix monster gibi duruyor
-
kapitalist sistem filan ama rekabetin gözunu seveyim:) neler yaptiriyor adama:) ama guc ayari bundada yok sanirsam
-
sarjor sistemi de değişik görünüyor, umarım kendinden indekslı bir sistem yapmıştır.
-
Pazar ve para kaybı varya mars'a çıkarır. Uzayı keşif ettirir. Az daha zorladın mı aklını kaçırtır. Uşan Hatsan mars'ı keşif ediyor. Çok karızmatik görünüyor. Daha dün akşam AA almayı planlıyordum. Fikirlerim değişti doğrusu. Bunda sanırım blokta regülatörde vardır.
-
regulator olacağını sanmıyorum
-
görüntüsü güzel tüfeğin şarjör soldan takılır yapılmadıysa şarjör sistemi de değişik fx'e de benzemiş sanki regülatörde varsa düşünülebilir.
-
Tüfek tip olarak gayet güzel tasarlanmışken, tam o tetiğin üzerine yağmur oluğu yapıp tüfeğin tipini kaydırmak kimin fikriydi acaba...
Gerçekten anlam veremedim, tasarımını yapan hiç mi rahatsız olmamış anlamıyorum.
-
İlahi Arda Güldüm yav Yağmur oluğu
-
Etiketini merak ettim. Acaba kaç para istiyorlar.
-