Şimdi yabancı bir sitede okudum hatsan hercules .30 .357 ve .45 kalibrede üretilmiş. Çift 500cc tüp ile .357 kalibre olanı 160 fpe güçle 40 atış yapabiliyormuş.
Hatsan Karaboa - Hercules
-
Gepard -
29 Aralık 2015 14:15 -
Kapalı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tüfek tip olarak gayet güzel tasarlanmışken, tam o tetiğin üzerine yağmur oluğu yapıp tüfeğin tipini kaydırmak kimin fikriydi acaba...
Gerçekten anlam veremedim, tasarımını yapan hiç mi rahatsız olmamış anlamıyorum.
herhalde biraz ağır oldu onun için yontmuşlar diye düşünüyorum.
-
Yabancı bir forumda bir fotoğraf vardı adam edinde tutuyordu ve tüfek hemen hemen adam kadar vardı. Ağır gibi sanki.
-
Bu arada yeni bir haber. Hatsan mod 135'in 0.30 kalibresini üretime geçiriyor. Big bore yaylı tüfek.
40 grainlik pelletle 550 fps öngörülmüş.
[Resim Engellendi: http://new-cdn.pyramydair.com/blog/wp-content/uploads/2016/01/01-20-16-04-Hatsan-Hercules.jpg],
[Resim Engellendi: http://new-cdn.pyramydair.com/blog/wp-content/uploads/2016/01/01-20-16-05-Hercules-butt.jpg]
-
Bende tam bu fotolara bakıyordum Sayın Gepard, alttada regülatör resimleri vardı, sanırım tüfek regülatörlü.
-
Bu arada tüfekler büyük ihtimal aynı olduğudan iki farklı konuda tartışılması yersiz. Sonradan açılan konuyu iptal ettim.
Tüfekler ayrı çıktığı takdirde. Konu bölünecektir. -
Bende tam bu fotolara bakıyordum Sayın Gepard, alttada regülatör resimleri vardı, sanırım tüfek regülatörlü.
http://www.pyramydair.com/blog/2016/01/2016-shot-show-day-1/
Tüfekte regülatör olduğuna dair birşey söylenmemiş. Bahsi geçen regülatör hatsanın geliştirdiği bt-65'e takılabilecek regülatör diye geçiyor.
Hercules'in 177, .22, .25, .30, .35, .45 kalibreleri üretilecekmiş. Muhtemelen bize big bore olanı gelmez.
Bu da regülatörden bir kare.
[Resim Engellendi: http://new-cdn.pyramydair.com/blog/wp-content/uploads/2016/01/01-20-16-06-cutaway-reservoir.jpg]
-
40 grain e 550 fps az değil mi
Regülatör resmi olan tüp bt65 tüpü, bu sılahla alakası olmayabiliyor
-
Aynı fuardan kral tüfekleride bugün düşer diye tahmin ediyorum.
-
Evet regülatör bu tüfeğe ait değil, tüpün şeklindende belli ve alttada yazıyormuş zaten, malum işyerinde olunca gözden kaçmış.
-
Regülatör bt65 için. Ama isteyen zaten bt65 e regülatör sonradan taktırıyor ve çok da başarılı oluyor. Bu galiba yeni üretilecek bt65 ler için.
-
regülatör takmazsa ne farkı kalacak diğer tüfeklerinden tasarım bu sefer güzel olmuş ama isabet olmazsa ne yapcaz gladius modeli crono sonuçları berbattı kral daha iyi sonuç çıkarıyor bu tüfekte de aitışlar arasında 50 60 fps gibi farklılık olursa alirım at44 lw long modeli regülatör birde bulbup yaparım olur sana cricket önce isabet sonra diğerleri at44 de kurma kolunu şarjörünü güzelleştirsinler başka bişi istemez regülatörü biz takarız
-
Yüksek kalibrelerde 1000cc tüp zaten scubasız pompa ile yürütmek zor. Scuba da dolum sayısı da doğal olarak düşecektir. Biraz özel günlere has olacak (30, .35 and .45 kalibre için) Yanlız yinede güzel bir seçenek olmuş
-
büyük hacimli tüpü olan tüfek sahibi amerikalıları görüyoruz; tüp taşıma arabası üzerinde 2 tüp alengirli bir tesisat. birisinde yanılmıyorsam motor(su pompası moturu gibi yeşillerden) bile montajlıydı arabaya. ne işe yarıyorsa.
-
valla bu silah gayet güzel duruyo alinir farkli klasik hatsandan umarim büyük kalibresi olur da kendi silahimizi kullanabiliriz
-
Fuar görüntüleirni periscope dan izleyebilirsiniz. Haritadan las vegas ı bulup geçmiş kayıtlara ulaşmanız mümkün. Canlı yayın olmama sebebi 9 saat gerideler sanırım.
-
bu silahın Bu dönemde Türk Karasularına girebileceğine pek inanmıyorum ama hadi bakalım. İnşallah girer
-
Abi gerçekten güzel görünüyo dediğim silah ama elma şekeri gibi elmasini yabancilar yiyo sapi bize kaliyo
-
tasarım biraz daha güzel olabilirmiş bence hakikaten yağmur oluğu gibi olmuş o kısım nedir Allah aşkına ama 2 tüp olması güzel olmuş tabi sayın ZETAX'ın dediği gibi ülkemize girmesi biraz zor gibi..
-
girersede 4 bin den aşağı olmaz
-