Bt 65 kullanıyorum grupmanla ilgili sıkıntı vardı acaba o ringlerle ilgili sorun vardır diye servise gönderdim 20 gün kadar serviste bekledi geldi yine aynı
Kullanmaya devam ettim bu defa da hn marka field Target isimli saçmada yarı yarıya saçmalar eziliyor yani Bolt kolu ne ileri nede geri geliyor akabinde hızla ileri ittirdiğimde saçma abuk sabuk bir yere gidiyor.
Bolt kolu sıkışması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Şarjör merkezlemesi sorunu var büyük ihtimalle .
-
şarjör değiştirin
-
Bende bt65 kullanıyorum. Oringlerin kaçırıp kaçırmadığını anlayabilmen için tüp takılıyken ve bolt kapalıyken namlunun ucundan kuvvetlice üfle. Hava kaçağı varsa oringlerden biri yırtık demektir. Ayrıca ben bu tüfekte sadece jsb exact jumbo monster 25.4 gr kullanıyorum ve grupmanı harika. 30 metrede her atışta gazoz kapağını vuruyorum. İnce mehmet solid 30 gr kademesiz olanları da iyi. Bt65 kullanıyorsan 25 gr den daha hafif pellet kullanamazsın. Aksi takdirde isabet bekleme.
-
Cevap için teşekkürler şarjör değiştirip ağır Pelleti deneyeceğim saygılar
-
Tamamı metal olan bi şarjörün bozulması zor. Bana endekslemeyi yapan ( şarjörü döndüren) tırnak sorunlu gibi geldi.
-
Sorun çözüldü mü?Kol tam olarak işlevini görmüyor mu?Şarjör dönmüyor mu?Bir de şarjör takmadan kolu hareket ettirmeye çalışın herhangi bir anormallik görecekmisiniz bakın.Bir arkadaşımın Daystate'inde buna benzer bir sorun vardı sağolsun Mustafa Ekiz'e gönderdik ve sorun çözüldü.Bilginize...