Merhaba kuzenım 2 hafta içinde amerikadan gelecek yeni aldığım at44 için ordan dürbün aladırmayı düşünüyorum buraya göre daha uygun olabilir die çok fazla bir butçemde yok artırabildim kadar bütçe artırıp regülatöre yatırmayı düşünüyorum ebay den baktım uygun fiyatlar var sizce hangi dürbünü tercih etmeliyim forumda bir çok dürbün konusunu inceledim epey bi kafam karıştı yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar
AT-44 için ABD den dürbün
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
yok mu tavsıye verebılecek bırısı yada alıexpresden bsa mı alsam
-
blacksir ün verdiği linkteki konuyu ben açtım bende dürbün alma arefesindeyim değerli yorumlar var bakmanızı tavsiye ederim
-
zaten o konuyu inceledim acıkcası kafam cok karıstı bu durbun konusunda hiç bir bilgim olmadıgı ıcın.Birde merak ettim amerikada daha uygunmudur fiyat ona göre kaliteli bir şey almayı düşünuyorum
-
BSA 8-32x44 tavsiye ederim kullanıyorum ve çokta memnunum 32 zoomda dahi bulanıklık yok ve gayet aydınlık ve net.
-
peki siz ürünü nerden aldınız benimde aklımda fiyat performans olarak bu dürbünü almak var
-
Al Aliexpress den bi 6-24 , ben aldım gerçekten güzel , netlikte sıkıntı yok paralaksdan ayarlıyorsun
-
İkinci el aldım daha bir haftalıktı
-
tac vector de iyidir