Esdeger ozellikteki bir Hawke mı Nikko mu tercih ederdiniz?
Cral Zeiss kullanan var mı?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Esdeger ozellikteki bir Hawke mı Nikko mu tercih ederdiniz?
Cral Zeiss kullanan var mı?
Ben Nikko Stirling' in Target Master 10-50x60' ını kullandım şu anda da Hawke HK4030 Sidewinder 30 Tactical SF 8.5-25x42 kullanıyorum. Görüntü kalitesi olarak birbirlerine üstünlükleri olduğunu düşünmüyorum, ikisi de çok net dürbünler. Sağlamlık olarak da ikisi de çok sağlam ama Hawke sanki bir tık daha sağlam. Yalnız bu benim kendi görüşüm ikisinin de içini açıp incelemişliğim yok.
Bu arada eş değer ölçülerde hangisini tercih edersiniz sorusuna ben Hawke derim...
Zeiss , swarovski ve kahles gibi markaları bırakın yukardakilerle Nikon ile bile diğer kıyaslamak çok adil olmaz.
Zamanında carl zeiss kullanmıstım hayatımda bu kadar net bir optik gormedim. Durbunlerinde de oyle midir bilmem.
Ben de fuarda sawaroski incelemiştim baya zaman geçti istanbulda fuara gelmişti sawaroski çeşit çeşit dürbünler getirmişti
Öyle böyle değil bizim dürbünler onların yanında çırak bile olmaz o görüntü 4k desem az gelir herhalde o dürbünlerden kullanan abileri buralarda göremeyiz herhalde 2 3 bin den başlıyordu euro tabi 4500 e bir tane var dı allah öyle boll para nasip etse de bir gün alsak
Allah bana beni bozmayacak kadar para nasip etsin
Bi zeiss olsa kullanılır diyorsunuz yani
zeis filan bilmem abicim 6000 eoru ya dürbün alacak delikanlı burada dolanmaz alınmaz alınamaz demiyorum her kişi alabilir tabiki de bizim camiada bir dürbüne o kadar para verene kadar 4 tüfek alır adam alaasından
Hiç zawaroskinin şurası nasıl yada bu dürbün ile alakalı bir yorum okudunuzmu hiç bir yerede ben görmedim duymadım dürbün ile şans eseri baktım her çeşidine baktım palısından ucuzuna keşke bakmasaydım diyorum yukardaki yorumu o yüzden yaptım bütün delikler kapanıp ta eh fazala paramız var ne alsak diye bir gün gelirse o gün alırım hiç arakama dahai bakmam
İyiyle mükemmel arasındaki fark çoğu Zaman ödemeye değmez...
Bi zeiss olsa kullanılır diyorsunuz yani
Zeiss gibi markalar ancak yurtdışından alınır. Burada o paraları vermek gerçekten enayilik olur. 4 kat fiyat farkı var arada.
Hawkee 4017 iyidir