evet yeni bir tüfekle karşı karşıyayız bu da çıkış hızları yorumu olan
Çıkış Hızları:
4,5 mm - 1500 FPS (RWS - 7 Grain)
5,5 mm - 1250 FPS (JSB - 18,13 Grain)
6,35 mm - 1060 FPS (JSB - 25 Grain)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Çıkış Hızları:
Bizim yerli üreticileri temsilen "Arap".
Daha Maxi L nin ne olduğu ne olmadığı belli değilken bu ne acele? Karaboa nın kraldaki karşılığı sanırım buda, umarım ar-ge leri düzgün yapılıyordur. Şekli şemali belli mi
Şimdi hatsan daha hızlısını çıkarıcakmış, adıda " Kara kobra " olucakmış.
Dedikya boğa hikayesi var diye kendinize mukayyit olun kardaşlar
mega derken kastedilen large modelimi acaba, birkac yerde large modelinden mega diye bahsedildigini gormustum
mega derken kastedilen large modelimi acaba, birkac yerde large modelinden mega diye bahsedildigini gormustum
sanmıyorum onda üstüne basa basa namlu uzunluğunu yazmışlardı ayrıca aynı sitede farklı ilanlar şeklinde large ve mega modeli var
bu ne hız arkadaş ya mantar gibi tüfek çıkmaya başladı ortaya
bu ne hız arkadaş ya mantar gibi tüfek çıkmaya başladı ortaya
Aynen. Bunu da kral a borçluyuz
Ultra mega vs yapana kadar 2 çeşit tüfek yapıp incelemelerde paylaşılan sıkıntıları giderseler çok daha kârlı çıkacakları kesin.
Ultra mega vs yapana kadar 2 çeşit tüfek yapıp incelemelerde paylaşılan sıkıntıları giderseler çok daha kârlı çıkacakları kesin.
aynen katiliyorun. Ama iki firmada birbirlerine misilleme yapmakta bu tarz seylere vakit bulamiyorlar sanki:)
Maksat Pazarlama stratejisi.
Pazar payı.
25grain 1060fps kaç fpe yapar?
Facete kullanan bi abimiz 18 graini 1100 fps ile attığını tam güçte 3 şarjör atabildiğini söyledi ilerleyen günlerde detaylı bi paylaşım yapıcakmış.güç artılmış olması güç ayar valfini efektif kullanabilmek açısından iyi olucak 25-30 graini tam güçte atıyorsak 18 de 1-2 kademe düşürüp kullanırız gibi umarım stabilite kaldığı yerden hala devam ediyordur hatta daha da iyileştirilmiştir.
25grain 1060fps kaç fpe yapar?
62 yapar 60 fpe diyebiliriz ama tahminim 25 graini 950 ile bandında atar gibi oda 45 fpe civarı bi değer eder
bt65 ten hızlı atıyor galiba .. isabet nasıl olur aca .... oldukça ağır pellet atmak gerekecek
bt65 ten hızlı atıyor galiba .. isabet nasıl olur aca .... oldukça ağır pellet atmak gerekecek
bt 65 ten daha güçlü ve stabil olduğunu duydum ilerleyn günlerde paylaşımlar olunca daha net konuşulur ağır pellet konusuna gelirsek güç ayar valfinin işlevi burda devreye giriyor isteyen ağır gramajda atabilir hafifte atabilir bt ye göre 1 tık öne çıkaran işlevselliği bu olur ilk olarak
Bozkurt avda gördüm sanırım ürünü satıştaydı yanlış hatırlamıyorsam
Çıkış Hızları:
Şaka yapmışlardır belki, bir daha soralım..
Bu arada bayadır takip edemiyorum , ama meraktayım; mod125'ler halen daha 1250 fps ile mi atıyor, yoksa hızlandırdılarmı