Yanında birde pompası var bana bu işte bir karışıklık var gibi geliyor.kralın sitesinde bile olmayan bu tüfek bozkurt avda nasıl satılıyor
Kral Arms Puncher Mega
-
CoastGuarD -
13 Ocak 2016 22:49
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ferhat ben 1550 yi gördüm mod125 le biraz nişadır deydirince oluyor
-
Kraldan bir de yaylı atağı bekliyorum. Daha önceki sıradan modellerini bir kenara bırakıp şöyle tx200 tarzında alt dan kurmalı kalite bir silah çıkarsa da çarşı iyice karışsa.
-
ben aldım bugün silahtan ama güçlü fakat çok çabuk bitiyo tüp
-
Hayırlı olsun kaç şarjör atıyor 200-100 arası
-
hayırlı olsun kaç şarjör atıyor acaba
-
Daha devrim niteliğinde bir proje yapıyorlar türk piyasasında olmayan bir tüfek tutulurda bence detaylarını bizlerin söylemesi hoş olmaz. Ama piyasada öyle bir model yok.
-
ben aldım kullanıyorum diyen arkadaş var sizler nasıl temin ediyorsunuz bu tüfeği de bilgi vermesi sıkıntı oluyor deneme amaçlı kusurların görülüp giderilmesi için mi dağıtıldı ?
-
bu is samsumg'un cep telefonlarina döndü. Iphone iki model samsung birsürü bilmem kac tane. Paran kadarlık alıp kendini oyalamak açısında iyi diye dusunuyorum. Öteki şekilde evanix bullpup alma imkanı olmayacak. Olsada o parayı verme kararı almak benim için zor. Sonuçta hobi.
-
Muradhan aldım kullanıyorum diyen kişi puncher mega dan bahsetmiş,
Mert ise dikkatli okursan Türkiye de üretilmeyen bir proje diyor, yani başka yeni bir proje den bahsediyor -
Arkadaşlar mega için kral arms a mail atmştım. sağolsunlar telefonla arayarak bilgi verdiler.Bozkurt avdaki atış değerlerini sordum.Biraz abartmışlar diye cevap aldım ölçümler 18 grainle 1070 fps 22 cal şeklindeymiş. İsteyene regülatör uygulaması yapılıyor fiyatta gayet makul 200 tl
-
Muradhan aldım kullanıyorum diyen kişi puncher mega dan bahsetmiş,
Mert ise dikkatli okursan Türkiye de üretilmeyen bir proje diyor, yani başka yeni bir proje den bahsediyorteşekkürler şimdi farkettim
-
simdi 4 tane modeli oldu kralin oyle degilmi? Puncher, puncher maxi, puncher maxi large birde mega. Cidden kafam karisti:)
-
bullpup breaker da var
-
şuan 4 modeli oldu yalnız şöyle puncher,puncher maxi,puncher mega,puncher breaker maxi large denilen model puncher mega ismini almış ve piyasaya çıkmış karışıklık olmasın diye ismi değiştirmişler
-
olsun olsun efendim çeşit de rekabet te güzeldir ama daima KALİTE olmalı
-
Kral seneye AİR armstan daha çok pcp çıkaracak bu hızla giderse
Bu ne acele Çeşitlilik önemli ama önce belli bi kaliteyi yakalamak daha önemli ya hadi vatana millete hayırlı olsun yeni krallar... -
Horozun çok olduğu yerde sabah olmazmış. Neyse aradaki zaman farkına yetişmek istiyor diyelim. Artık eksik gediği de biz bulur söyleriz onlarda zaman içinde giderirler
-
şahsi kanaatim aslında kral sektöre puncherla iyi adım attı lakin bu aralar yürümeden koşuyo
En azından hatsana da ayar verdi horozsuz köyde canı istediği gibi sabah ediyordu -
Hatsanı geçemez heralde 15 tane at44 10 tane bt 65 10 tane glatian 5 tane gladius modeli var
Ürün yelpazesinin geniş olması bence gayet güzel.
Çünkü her bireyin tüp hacmi, namlu boyu,kundak ,güç tercihi başka oluyor. -