Çesidin bol olmasi iyi herkezin tercihi farkli olabilyor. Kral istekleri gozettigi gozukuyor.
Kral Arms Puncher Mega
-
CoastGuarD -
13 Ocak 2016 22:49
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Şahsen ben bullpup a bayıldım hep istiyordum bir bullpup video lardan izlediğim kadarıyla gayet başarılı cebi düzeltelim bende alacağım bir tane
çeşitli olması hoş olmuş benim tercihim bullpup modeli -
ben aldım bu modeli kullanıyorum stabil atış yapıyo tam güçte 36 atış yapıyo
-
ben aldım bu modeli kullanıyorum stabil atış yapıyo tam güçte 36 atış yapıyo
Acaba bu kadar hız farkı için yanılmıyorsam 400 tl fark var Kral Puncher Maxi large modeli ve Kral Puncher Maxi mega arasında. bu hız farkına değermi bu fiyat farkı?
-
Şahsen ben bullpup a bayıldım hep istiyordum bir bullpup video lardan izlediğim kadarıyla gayet başarılı cebi düzeltelim bende alacağım bir tane
çeşitli olması hoş olmuş benim tercihim bullpup modeliBullbup modelini bir bayide inceledim. Hatta satın alan bir arkadaş sayesinde atış yapma şansımda oldu. Bende bullbup modelini çok beğeniyordum lakin silahı tutma ve dürbüne bakması biraz garipsedim. sanki bir şeyler eksik gibi. Pek içime sinmedi silah tutuş şekli. Almadan önce mutlaka tutuş şeklini bir deneyin.
-
alışınca sıkıntı kalmıyor birde kral hafif
-
Arkadaşlar bende mega 5.5 sahibi oldum birşey dikkatimi çekti atış sırasında şarjör kısmından ufak bir hava geliyor arkadaşımda aynı tüfekten var aynı durum ondada mevcut sizce normalmidir ?
-
Arkadaşlar bende mega 5.5 sahibi oldum birşey dikkatimi çekti atış sırasında şarjör kısmından ufak bir hava geliyor arkadaşımda aynı tüfekten var aynı durum ondada mevcut sizce normalmidir ?
Namlu içindeki contada sorun olabilir. Pellet iticiyi tam kavramıyorsa ordan hava kaçırıyor olabilir.
-
namlu içi oringi değiştireceksin kaçırma sorunu kalmayacak.
-
namlu içi oringi değiştireceksin kaçırma sorunu kalmayacak.
Tüfek sıfır ama fabrikadan hatalı gelmiş olabilir servisle konuştum gönderin bakalım diyorlar
-