Arkadaşlar yarın stroeger x20 alıcam ama forumda incelediğim kadarıyla 4.5 da öneren var 5.5 da karar vermedim hangi kalibre daha utgun olur kullanıcı arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Stroeger x20supressor combo calibre tavsiyesi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
4.5 kesinlikle
-
Rüzgardan etkilenmesi daha çok olmazmı hocam 4.5 un
-
gücüne göre 4.5 iyidir 5.5 biraz fazla geliyor. 4.5 un bütün çeşitlerini kullanabilirsiniz. Ağır 4.5 lar rüzgardan çok etkilenmez.
-
Teşekkür ederim sağolun.
-
est. Ben ikisinide kullandım. 4.5 daha randımanlı geldi bana
-
5.5 ile 80 metre soda sisesi kirma videosu var .
13.43 pellet ile kullanilabilir.4.5 zaten gayet guzel bu tufek icin emir abinin dedigi gibi 3 tane x20 sahibi oldum hepsi 4.5 tu memnundum.
-
4.5 alayım o zaman bir süre kendi dürbünüyle idare edip sonra birde dürbün alırım.
-
sayın kafa avcısı o videoda sanırım modifiye edilmiş bir tüfek var yanılımıyorsam.
-
şu tetik sistemi haricinde bende memnundum tetiğini pek sevmedim. Daha iyi bir tetik sistemi ile çok güzel olabilir. Hatta zannedersem stoegerin gamo larda olduğu gibi bir tetik kiti var o bulunup takılsa 10 numara bir tüfek olur zira locktime açısından oldukça iyi . birde çok sert pellet kullanmayın jsb gibi yumuşak pelletlerle çok iyi oluyor. Sert pelletlerde namlu yivset aşınması fazla gibi. Bendeki x20 lerden biri nereyse slug namlu kalmıştı.
-
modifiye yok o tufekte bildigim kadariyla
-
80 metrede kırar yahu bişey değil 80m.
O mesafede pellet zannedersem 500-600 fps civarındadır. E ortalı değerse kırar şişeyi. Ben 5.5 supercharger mod25 le 40-50 m den şişe kırıyordum x20 de 80m de kırsın artık -
Benim okuduğum inceleme yazılarında 50 metreden sonra şişe kırmadığımyönünde yorumlar var hep.
-
Enteresan yay yumuşaması olmuş olmasın stoeger için 5.5 tamam ağırda güç segmenti gene mod 95 99 gibi orta güçtedir. 5.5 un 50 m de şişe patlatmaması ancak yay yumuşamasına yorarım bendeki 5.5 smk b2 x20 ile aynı sülaledendir ama zayıftır. O bile 40 50m de kırar şişeyi
-
50 ye kadar kırdğığ 60 ve 70 gibi metrelerde sadece ses çıktığı yönünde bazı yazılar okudum.kesmece karpuz diye bir blok var bu konuda bayağı deneyimli birisi.
-
8.44 jsb yi Ortalama 805 fbs hizla atiyor
-
Herkes 4.5 öneriyor demekki.
-
5.5 kullanmadim 4.5 kullandim. ancak 4.5 ile 5.5 yayi ayniysa 4.5 tavsi ediyorum.
-
Tetik konusuna katiliyorum. Biraz sert modifiyesi var yanliz onundaa bir maliyeti Var Zamanla alışılabiliyor
-
şu tetik sistemi haricinde bende memnundum tetiğini pek sevmedim. Daha iyi bir tetik sistemi ile çok güzel olabilir. Hatta zannedersem stoegerin gamo larda olduğu gibi bir tetik kiti var o bulunup takılsa 10 numara bir tüfek olur zira locktime açısından oldukça iyi . birde çok sert pellet kullanmayın jsb gibi yumuşak pelletlerle çok iyi oluyor. Sert pelletlerde namlu yivset aşınması fazla gibi. Bendeki x20 lerden biri nereyse slug namlu kalmıştı.
Gamolarda kullanılan aynı kitler x20 de kullanılabiliyor. Zaten x20 tasarım olarak büyük oranda gamo 440 kopyası. Ben grt 3 tetikle kullanıyorum yıllardır. Tüfeğide, tetiğide ilk alanlardanım. Her türlü orjinalinden iyi ama, Grt 3 ile bile biraz sert bir tetik çekişi olabiliyor. Birinci-ikinci kademeler arası iyi bir ayar yakalamazsanız ikinci kademeye geçiş duvara çarpmış gibi oluyor. Güzel bir ayar yakalamak için tetik üstündeki iki vidayla saatlerce uğraşmak gerekiyor küçücük bir vidanın 1/32 tur değişimi ile tetik çekişin bütün karakteri değişiyor. Ancak iyi ayarlandığında çok keyifli bir tetiğe dönüşebiliyor. Benimki şu an epey iyi örneğin, bu yüzden bir yıldan fazladır ellemiyorum ayarı. B planı olarak ayarı tutturamazsanız ikinci kademeyi sıfıra yakın ayarlayıp kolayca çok akıcı bir tek kademeli tetik elde edebiliyorsunuz.
Tetik şuradan alınabilir : http://charliedatuna.com/GRT-III%20Trigger%20New.htm
X20 Almak isteyenler için ek bilgi : X20 lerin en büyük düşmanı ağır ve kalitesiz pelletler. Örn: Ts10 kullananlar hep yay kırar x20 de. X20 iyi bakıldığında isabetli,keyifli ve uzun yıllar kullanılabilecek kalitede bir tüfek. Benimki 10 binden fazla atış yaptı hala temiz, hala güzel ve hala orijinal yayı ile 70 metreye kadar şişe vb kırıyor.
Combo model üzerinde gelen 3-9*40 dürbünde gayet kaliteli, iş gören bir dürbün.
Temiz kullanılmış ikinci el bir x20 combo bulursanız alın. 3 kuruşa 5 köfte almış olursunuz. Supressor modellerinde namlu kilidi fazla yumuşaktı atış pozisyonunda istemeden açılma gibi durumlar oluyordu supressor alacaksanız ona dikkat edin.The content cannot be displayed because it is no longer available. -