Bu aralar oldukça hızlı model üreten bir dal olmasına rağmen yerli üreticilerimizin hala eksikleri olan bir dal bir çok farklı konuda şöyle olsun böyle olsun diyoruz. ama dağınık kalıyor. Bende istedim ki pinömatik silahda ( sadece pcp demiyorum) tüm arkadaşlarımız buraya yazsın gönlündekini . Üretici arkadaşlara da eğer forumu takip ediyorlarsa çok güzel bir fırsat olur. tek bir çatıda düşüncelerimizi hayallerimizi toplamış oluruz.
SİZCE PNÖMATİK BİR TÜFEK NASIL OLMALI
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gene ilk konuyu ben yazayım pump action tarzında olsun tek pompada 16 joule güç versin. namlu yolu kısa olsun kurulumu yandan olsun.
-
pompa sayısı 2 yi geçmesin mümkünse tek pompa olsun şarjörlü olsun ahşap olsun namlu ucu açılmış olsun moderatör için tüfek ise ayarlanabilir dipçik ve yanaklık tabanca ise her iki elle kullanılabilen kabze vb şimdilik aklıma bunlar geliyor bence olmazsa olmazlardan olmalı pompa sayısı şarjör ve namlu ile ilgilş yazdıklarım hayaller bu yönde bakalım
-
pompasız,scubasız dertsiz tasasız bir sistem olsun.bilekten ölçer tansiyon aleti gibi kendini mi şişirir ne eder bilmem
-
Uyuklarken gözümün önüne geldi.
Zorakiyi ele alalım.üst kapağı açıp kapatmaktansa bolt action ile kurulsa.yine birden fazla pompalamayı da böyle yapsa ne havalı olur. hadi tabancada zor derlerse tüfeğini yapsınlar
-
daisy 953 modeli gibi olabilir alttan lever action oda tek kurmada 500 fps ile gönderiyor 7.5 gr ni silindir hacmini biraz büyültseler olacak aslında
-
PCP icin
Boy 75 cm gecmesin 25 granin 900 fbs regulatorlu 40 atis yapabilsin toplam 60 aşağı atmasin hafif olsun en fazla 3 kg plastik olmasin grupman 100 mt 5cm aşağisi olsun 5.5 kalibre olsun -
Daisy 953 gibi olsun jsb 8.44 800 fbs atsin 4.5 kalibre
Daisy 953 gibi olsun jsb 18 gran 870 fbs 5.5 kalire atsin
tek pompa -
Uyuklarken gözümün önüne geldi.
Zorakiyi ele alalım.üst kapağı açıp kapatmaktansa bolt action ile kurulsa.yine birden fazla pompalamayı da böyle yapsa ne havalı olur. hadi tabancada zor derlerse tüfeğini yapsınlar
aslında tüfekte bolt koluyla pompa yapılsa çok keyifli ve estetik olur bunu bende isterdim
-
Amerika'yı tekrar keşfetmeye gerek yok.İthal tüfeklere bakıp,inceleyip üstüne daha fazla ne koyabilirim mantığıyla gidilse bu dediklerinizine yakın birşeyler çıkabilirdi meydana.Belki de Syn.ofis'in dediği tansiyon ölçer aletinde olduğu gibi ona yakın birşeyler yapılabilirdi.