Abi iyi hoş da quattro tetik zaten hwnin rekord tetiğinin ucuz malzemeli kopyası. Ayarı da kolay yapılmıyor açıkçası. vortexe birşey diyemem gas-ram sisteme tümden karşıyım biliyorsun abi. Theoben de dahil hepsini kınıyorum.
Dediğim gibi bi tüfeğin kendini dünyaca ünlü tüm ft müsabakalarında kanıtlamış başka bir tüfeğin karşısında üstün olabilmesi için önce dengeli üretilmesi lazım. Yaylılarda en isabetli atış şekli olan 'Artillery hold' yaparken tüfeğin doğru konumlandırılabilmesi için atıcının vücut pozisyonu düşünülerek üretilmesi lazım. Pistonun hareketinden kastın nedir abi bilmiyorum ama stok haliyle tx200 kesmediyse keşke v-mach kitle vs deneseydin bir de.
Ama ne dersen de abi tüfeğin malzeme kalite ve yapabilecekleri belli şimdilik. Mod135 büyük ihtimal ben de alıcam ama yapabileceğinden daha fazla bir misyon yüklemek ve abartmak yersiz. İnşallah senin 16 joulluk hatsanlar uluslararası ft müsabaklarının panolarında yerini alır da biz de eğlencelik değil saf isabet ve kalite hissi için alırız