ben dediydim metehana pcp tüpe rezistans sarıp 9v pil ile ısıtsak atışlar normale döner
KRAL Puncher Maxi S 0.25 (6.35) Tüfek Hakkında
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arabanın kaloriferini tam gaz açın içerden atış yapın
-
hocam elinize sağlık gerçekten soğukta uğraşmışsınız, sentetik kundak resimdekinden çok daha hoş görünmüş videoda
-
arabanın kaloriferini tam gaz açın içerden atış yapın
İşte bunun adına ,,TECRÜBE,, denir..
Sayın ZETAX ,son noktayı koydu gene..
Her daim olduğu gibi.. -
Estağfirullah . araba içi 25 derece civarında iken pencereyi açıp ölçümü yapacak atışı yaparsınız sonrası dışarda da yapsanız olur.
Hem ısı farkından silahın ne kadar etkiendiğinide görmüş olursunuz -
ben dediydim metehana pcp tüpe rezistans sarıp 9v pil ile ısıtsak atışlar normale döner
atışları Metehanla yaptıysanız. Neden grip olduğu belli oldu
-
Fakat arabadan atış imkanı olmuyorsa bu tip havalarda sıcak su torbası ( torbaları) kullanın oda işe yarar. 3 tane kullanın ikisi tüfeğe biri Metehan a
Bu arada Metehan kardeşime geçmiş olsun . umarım çabuk atlatır soğuk algınlığını -
Metehan gelmedi. O dünden önce olmuş hasta. Benim proje aslında sıcaklığın namluda arttırılıp havanın normal basıncını namluda arttırıp hızı arttırmak için rezistans uygulaması yapmaktı ama sonra boşverdim. Araba içerisinden atışa gelince bulunduğumuz alanda düşündüm ama ne chrono koyabilecek nede tüfekle atışı arabada yapılabilecek bir noktada idik. Sıcak su torbası iyimiş ama o anda biz orda resmen tüfeği sabit tutalım titremeden aman ne chronoyu nede arabayı vuralım derken sıcak su torbasını nasıl tutardık bilemem.
-
Bursa'da mı ikamet ediyorsunuz ?
-
Emeğinize sağlık. Bende bu tüfekle ilgili fabrikanın yapacağı son düzenlemeleri bekliyorum. Full slientdeki komple ceketli olan namluyu ahşap modellerde de kullanacaklar mı bilgisi olan var mı ?
-
Arkadaşlar noldu 2016 da Bursa'da havalar bidaha isinmadimi?
Şaka bir yana bu konuda bidaha bir deneme veya şirketten bir geri bildirim yapilmadimi?
Bende de bir 25 cal meraği var başıma bişey gelmeden almak istiyorum.
Konuyuda zaten araştırırken bulup hortlattim. -
Halil abi 6.35 kullaniyor suan. Inanilmaz memnun kendisi massallah diyip duruyo nazar degcek diye. Surekli 200 metrelere atiyor.
-
Bu çalışma Hatsan Süpernova Rg ye yapılır mı ?
Yapılırsa şayet sonuç ne olur ? daha önce Metehan konu ile yayı değiştirirsen iyi olur demişti ama bende yanlış anlamış olabilirim
bunun gibi bir çalışma süpernova Rg ye yapılır mı yapılırsa nasıl olur ? -
selamlar..
bende Kral Puncher Full Silent 6.35 almayı düşündüm fakat Full Silent yurtiçine satılmıyormuş ayrıca hiç bir bayi dede 6.35 yok.. -
selamlar..
bende Kral Puncher Full Silent 6.35 almayı düşündüm fakat Full Silent yurtiçine satılmıyormuş ayrıca hiç bir bayi dede 6.35 yok..bu tufek guzel durmasına ragmen fps ve juole degerlerı dusuk. duz maxı ye gore pışmanlık duyabılırsınız
-
40 fpe gucunde bizim kral puncher daki 6.35 mm miz.
250 -300 metreye kadar devam ediyoruz atis yapmaya
Jsb 25.4 grain ile. -