- Selamun aleykum arkadaşlar. pelletin katettiği yolu mesafeyi görebileceğimiz izli mermi gibi Pellet mevcutmudur piyasada, yada yapılabilirliği var mı sizce
Fosforlu Pellet var mı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu saçmanın karşıdan görülebildiğini duymuştum. Denedin mi desen denemedim.
-
bunu deneyecektim ama 5.5 ini bulamadım.bide karşıdan değilde arkadan görmek lazım . Karşıda olmanın bi mantığı yok
-
Boyutlardan dolayı çok imkan dahilinde olduğunu sanmıyorum.
-
youtubeda bir videoda görmüştüm yabancıların pellet modifiyesi miydi hazır pelletler miydi hatırlamıyorum ama gece atış yaptıklarında havada iz bırakarak gidiyordu bulursam videoyu paylaşırım
-
fosforlu pellet
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
İlginç bir pellet. Ama videonun 2:42 dakikasında sanki peleti namluya ters olarak sokuyor. Yanlışlık mı, yoksa fosforlu kısmın arkada kalıp pellet giderken daha iyi görünmesi için mi anlayamadım.
-
Biraz baktım ama gamo zombinin 5.5 i yok galiba. İş başa düşecek gibi gözüküyor
-
Merhaba. İzli pellet denemelerim tüm hızıyla devam ediyor. Şimdilik sarı-yeşil ve kırmızı renk kullanarak prototip olarak ürettim. Videodaki pelletin aksine arkadan bakınca görünecek. Şimdilik deneme ve geliştirme aşamasında. Eğer başarılı olursam Spoton ile konuşup seri üretime geçeceğiz. 50 veya 100 adetli özel kutularda satışa sunmayı düşünüyoruz. Işık olayını çözdük sayılır ama stabilite üzerinde çalışmalar devam ediyor. Attığını vurmayan bir pellet ateş de çıkarsa işe yaramaz neticede.
-
Hayırlısı olsun.
Merakla beklemedeyim. -
Eski bir konu ancak yine de yazmak istedim. Balıkçılıkta kullanılan fosforlar var belki pelet bu fosfor kırıldıktan sonra içini açıp pelete dökerseniz işinize yarar diye düşünüyorum. Ancak kesinlikle eldiven takın elinize vs. fosfor bulaşmasın. Ayrıca namnu içi fosfor olabilir bunu iyice temizlemek gerekecek.