Merhaba arkadaşlar benim aldığım tufekte merminin girdiği yerde olan kisimda oring sürekli deformasyon sonucu yok oluyor bunun nedeni ne olabilir teknik bir hata mi yoksa benim şüphem silaha güçlü bir yay taktım performans farketti bu yuzden olabilirmi
kral puncher maxi orin sorunu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kullandıgınız pelet yırtıyor olabilir. fabrikayla görüşün.
-
Merhaba kafa avcısı sizin yazılarınızı önemsiyor ve takip ediyordum sizden cevap almak beni sevindirdi cevabınız doğru cunki öyle etli bir oring zorbela taktik mermi zor geciyordu bunu anlarım ama rahat oringlerde bir sure sonra yerinde bulamiyorum buda beni silahtan soğuttu
-
bana gore ya oring yuvası yeterince açılmamış yada yaydan dolayi fazla güç deforme ediyor
-
yayla alakası yok pelet yükleme mili, şarjör ve namlu aynı hat üzerindemi bir bakın
Eğer çizgide değillerse o ring aşırı sürtünmeden deforme oluyordur. -
sogumaya gerek yok sayin hobidasim.
Problem tufekteyse kral kargo parasi bile odetmiyor. 3-5 gune tufek yine elinizde olur. -
alakaniza teşekkür ederim
-
Pelletin o ring zarar verebileceğini sanmıyorum. Bana yükleme mili kaynaklı gibi geldi. Siz gönderin muhtemelen 3. nesil magazinlerinde sorun düzelecektir.
-
magazindeki kastiniz jarjormu oluyor mile baktim duzgun gibi duruyor
-
magazindeki kastiniz jarjormu oluyor mile baktim duzgun gibi duruyor
Kurtarma dilinden dolayı şarjörler de sorun vardı erken kurtuluyor pelleti namluya düzgün süremiyordu. Eve geçinde size demek istediğimi fotoğraflı olarak anlatacağım. Benim ki bir olasılık kesin buradan demiyorum yanlış anlaşılmasın.
-
Benim tahminim güçlü yay taktığınızdan dolayı çabuk deforme olması nedenine gelirsek puncher mega hakkında idris beyle görüşürken oringlerinin daha büyük olduğundan daha dayanıklı olduğundan bahsetnişti yani tüfekte değişenler sadece çekiç çekiç yayı ve valf değil oringlerde bu gücü kaldırıcak olanlarıyla değişmiş
-
Bt65 te de aynı sorun var. Pellet namluya girerken oringe sürttüğü için deforme oluyor. Ben bt65 i en yüksek güçte kullanmama rağmen hala oring kaçırmıyor. Üstelik en son 1000 atış önce değiştirmiş olmama rağmen.
-
Baştan söyleyeyim O ring arızası pellet iticisi , şarjör, namlu girişi tam line nında değilse pellet deforme olup sürtünerek giriyorsa oringin zedelenmesi ile olur.
Sizin çekiç yayını güçlendirmenizle( ben öyle anladım) o ring parçalanmaz. Zaten çekici oringi parçalayacak kadar güçlü vurdurup muazzam bir gaz basıncı çıkmasına neden olacak yayı kuramazsınız kol elinizde kalır. -
bu fikirlerinizden şu sonuca variyorum ya oring yuvasi yeterince açılmamış bundan dolayi etli contayi palet yirtiyor. Inceside hava kacagindan dolayi deforme oluyor
-
arkadaslar bu konuyla ilgili bir problem yasiyorum. Yalniz vana soru cikartan oringler dolum ucundakiler. Her doldurmama 1 oring takmam gerekiyor. Dolum ucunu cikarmadan idare etcem bu bi sorun yaratirmi?
-
Hortumdaki havayı boşaltmadanmı çıkartıyorsunuz dolum ucunu, bende bir iki sefer unutarak çektim orinkleri yırttı.
-
Arkadaşlar
Dolum ucunu ve dolum vanasını zımpara ile çok hafif bir şekilde keskinligini almanızı tavsiye ederim.
Sonra ise çok hafif sentetik gres ile yaglayın oring yırtma probleminiz ortadan kalkacaktır. -
aynı sorun bende de vardı dolum ucundaki 2 oringe sıvı gres yağı sıktım abartmadan sonra bezle sildim güzelce çok çok ince bir tabaka bıraktım üzerinde sorun ortadan kalktı