Field target yapmak istiyorum ama fazla profesiyonel düşünmüyorum tamamen keyif amaçlı ve hem fiyatı hemde kaliteli olduğunu düşündüğüm Hatsan bt65 elite bu iş için uygun mu?merak ediyorum gerçekten yardımcı olursanız sevinirim
Hatsan BT65 Elite field target için kullanılabilir mi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
musabakalara katılmak istiyorsan uygun değil, güç sınırı var müsabakalarda.
Onun yerine at44 sıngle 4.5 mm alabilirsin, ft için yapıldı.
-
Single shot ft at44 başarılı bir silahtır ft için. Özellikle regülatör uygulamasıyla.
-
gücü fazla gelir. At44 ft iyi bir öneri.
-
Çok teşekkürler
-
-
AT44 single shot alıcak gibiyim ancak alternatif başka modeller tavsiye ederseniz sevinirim fiyatta önemli tabiki hatta öğrenci olunca en önemli şeylerden bir tanesi de fiyat oluyor
-
limitini soyle en iyisini soylemeye calisalim.
-
limitini soyle en iyisini soylemeye calisalim.
1500 felan belki biraz esnetebilirim
-
AA s200 bulabilirseniz alin.
2000 liraya bu forumda hammerli ft20 tufek seti var. Oda guzel bir tercih.
Ardindan at44 un single ft modellerinden alabilirsiniz.
Webley raider 4.5 ta son secenek. -
AA s200 bulabilirseniz alin.
2000 liraya bu forumda hammerli ft20 tufek seti var. Oda guzel bir tercih.
Ardindan at44 un single ft modellerinden alabilirsiniz.
Webley raider 4.5 ta son secenek.bilgi için çok teşekkür ederim saolun
-
Tabii ki bir aa ile kıyaslanamaz ama dğerlendirin bence;
Faturalı Ft'ye Uygun Kozmetik 10/9 Ekiz Regülatörlü Hatsan AT44 LW Single Shot 4.5mm +2 kutu JSB 8.44 +Moderator +Hamster AyakUygun fiyatlı bir tüfekle başlayın, asıl bütçeyi iyi bir dürbüne saklayın. Tüfekler gelip geçer ama iyi bir dürbün hep sizinle kalır.
-
Tabii ki bir aa ile kıyaslanamaz ama dğerlendirin bence;
Faturalı Ft'ye Uygun Kozmetik 10/9 Ekiz Regülatörlü Hatsan AT44 LW Single Shot 4.5mm +2 kutu JSB 8.44 +Moderator +Hamster AyakUygun fiyatlı bir tüfekle başlayın, asıl bütçeyi iyi bir dürbüne saklayın. Tüfekler gelip geçer ama iyi bir dürbün hep sizinle kalır.
bilgi için teşekkürler bende sizin gibi düşünüyorum At44 istememin sebeplerinden birtanesi de yerli üretim olması şuan yapmış olduğum okçuluk sporunda da her zaman yerli üretimi desteklemek için mümkün olduğunca yerli üretim malzeme kullanıyorum inşallah kısa Zamanda bir Hatsana sahip olucam