Tekrar degisiyor sarjorler...
Avrupadan ithal geliyor.
KRAL Bullpup sahiplerine Mujde Yeni Aluminyun Raylar Uretime Geciyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
En iyisi yaza kadar hatta yaz sonuna kadar beklemek.
-
Tekrar degisiyor sarjorler...
Avrupadan ithal geliyor.Sayın kafa avcısı sizin Kral ile bağlantınız nedir?
-
Kullanici taraf olarak tufekleri test ediyorum.
Elci gibi sorunlarimizi anlatiyorum. Bizler icin gelisimleri takip edip iletiyorum.
Mini Arge. -
Daha önce bir kaç konu başlığında diğer yerli üreticiler hakkında sert eleştiriler ve olumsuz geri bildirimler verdiğinize şahit olduğum için merak ettim. Lütfen yanlış anlaşılmasın
-
Daha önce bir kaç konu başlığında diğer yerli üreticiler hakkında sert eleştiriler ve olumsuz geri bildirimler verdiğinize şahit olduğum için merak ettim. Lütfen yanlış anlaşılmasın
Bu soruyu bende sordum. Yanı noktadan esinlenerek metehan beyin vereceği cevabı merak ediyorum.
-
Merakinizi gidermisimdir umarim.
Istedigim firmaya elestiri yapmakta ozguruz.
Problem varsa olumsuz geribildirimde yapmakta ozguruz. -
Merakinizi gidermisimdir umarim.
Istedigim firmaya elestiri yapmakta ozguruz.
Problem varsa olumsuz geribildirimde yapmakta ozguruz.Eleştiri yapmakla kötülemek arasında ince bir çizgi vardır.
-
Cizgimi ben belirlerim.
-
Eleştiri yapmakla kötülemek arasında ince bir çizgi vardır.
Daha oncede sordugum sorulara benzer tepki aldim cok konusmaya ve elestirilmeye acik bir arkadas degil, cok cabuk gerginlige cekiyor durumu sizinde bir cevap yazmaniz durumunda konu buyur. Kim kimin ne oldugunu butip sohbetlerle anlayacak.
Hatsabda kralda eksiklerle dolu iki marka kimse insanlara hikaye anlatmasin. Ne yazikki biz turkler mukemmele yakin uretim yapamamaktayiz. Ben asansor sektorune ac driver satmaktayim. Temsil ettigim firma japon menseili birde turk markasi var. inanin arada daglar kadar fark var. Gercekten bu konu beni cok uzuyor ne yazikki gelismekte oldugumuz icin uretimlerimiz kusurlu yapilmakta.
Bende isterim daystate gibi tufekler uretilsin yarin parasina sahip olalim ama bu uzun bir sure imkansiz. Saygilar.
-
Daha oncede sordugum sorulara benzer tepki aldim cok konusmaya ve elestirilmeye acik bir arkadas degil, cok cabuk gerginlige cekiyor durumu sizinde bir cevap yazmaniz durumunda konu buyur. Kim kimin ne oldugunu butip sohbetlerle anlayacak.
Hatsabda kralda eksiklerle dolu iki marka kimse insanlara hikaye anlatmasin. Ne yazikki biz turkler mukemmele yakin uretim yapamamaktayiz. Ben asansor sektorune ac driver satmaktayim. Temsil ettigim firma japon menseili birde turk markasi var. inanin arada daglar kadar fark var. Gercekten bu konu beni cok uzuyor ne yazikki gelismekte oldugumuz icin uretimlerimiz kusurlu yapilmakta.Bende isterim daystate gibi tufekler uretilsin yarin parasina sahip olalim ama bu uzun bir sure imkansiz. Saygilar.
Size tamamen katılıyorum.
-
plastik kundaklısı vede biraz daha estetik bi kundaklısı mümkünse üretilirse çok güzel olur
-
Arkadaslar fabrikanin mail adresine herseyi sorabilirsiniz cevap vereceklerdir.
Bende sizler gibi telefonlarini ve mail adreslerine yazarak ogreniyorum. -
Arkadaslar fabrikanin mail adresine herseyi sorabilirsiniz cevap vereceklerdir.
Bende sizler gibi telefonlarini ve mail adreslerine yazarak ogreniyorum.ben maxi mega modelini almayi dusunuyorum fakat firmaya yazmama ragmen bir cevap alamadim. Sizin bilginiz varmi acaba ozellikle atis sayisi ile ilgili bilgiye ihtiyacim var
-
Telefon numarasini is saatleri icerisinde ararsaniz ulasabilirsiniz...9 ile 5 arasi arayin...
Alip kullanan kisilerden duyduguma gore 30 tam gucte atis yaptigi fakat fabrikayla gorusmenizi tavsiye ederim.
-
arkadaşım bu iş çocuk oyuncağımı,yap sat,olmadı gönderin yapalım,ar-ge çalışması yokmu,şarjörler yurt dışından gelcek falan,alan arkadaşlar devamlı kargo mu bekleyecek,o zaman kral alan arada bir mola verecek,kendine başka hobi bulacak,hayırlısı
-
bizim grupta 10 kiside var kral pcplerden kimse beklemiyor yada hobi degistirmiyor.
-