mrb arkadaslar bugun hatsan bt65 sb lw havali tufek aldim aksu av dan icinde 200 bar dolu geldi biraz atis yaptim 150 bara dustu tekrar 200 e yukseltmek istedim dolum ucunu tupe takip hava bastigimda hava tupe gitmiyor kenarlardan kaciriyor ne yapmam lazim bisey takmayi mi unuttum acaba
BT65 Yardım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
pompa ile basıyorsan diye söylüyorum pompanın tüpe giren ucunda takılı olması gereken contalı bir pulu var yuvarlak onu takmayı unutmuş yada taktıktan sonra yeterince sıkmamış sabitleyememiisindir öncelikle her yerin sıkılıp sıkılmadığından emin ol bence sonra oringleri kontrol birde hava basmadan önce pompanın hortumunun başladığı yerin hemen altında hortum hava tahliye tekeri var onu sıkmassan o zaman da hava kaçar durur hortumun ucunun tüpe tam girdiğinden emin ol
-
Ne kadar çok ayrıntı varmış. Adım adım tiklemeli kontrol listesi lazım bu işe
Yaylı ne güzel hocam kır, pellet koy, kapat, at
-
Dolum aparatının üzerindeki oringleri de silikon greslemenizi öneririm
-
pompa ile basıyorsan diye söylüyorum pompanın tüpe giren ucunda takılı olması gereken contalı bir pulu var yuvarlak onu takmayı unutmuş yada taktıktan sonra yeterince sıkmamış sabitleyememiisindir öncelikle her yerin sıkılıp sıkılmadığından emin ol bence sonra oringleri kontrol birde hava basmadan önce pompanın hortumunun başladığı yerin hemen altında hortum hava tahliye tekeri var onu sıkmassan o zaman da hava kaçar durur hortumun ucunun tüpe tam girdiğinden emin ol
cok tesekkur ediyorum dolum aparati ile hortumun baglandigi yere conta koymayi unutmusum takinca duzeldi
-
pcp ye her yeni başlayanın mutlaka atığı konu bu,ey Hatsan neden klavuzlarına gerekli bilgileri detayları yazmazsın insanları uğraştırırsın
-
zamanla pcp tufek vazgecilmez oluyor oyle kir pelet tak at cok sikici pcp varken vede imkan