Kralın n-07 modeli de baya güçlü imiş 25 fpe olsa sırf hafif ve uygun diye bir tane alırım 6.35mm Kralı bilgi almak için aradım yetkili kişi ölçümünü yapıp geri dönüş yapıcakmış bana numaramı bıraktım bilgi gelince paylaşırım burdan yada satın almış konu açmış olurum
Mod 135 vortex
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
begendim, bayağı begendim hemde. Namluyu iyice harbileyip vidalara baktıktan sonra 15,89 ile 5 atış yaptım gez-arpacık ayarı iyi duruyor, tepmesi ve kurulması oldukça rahat geldi, kısa namlu oluşundan dolayı emin olamamıştım fakat yaylı 125 e göre rahat. Salanan yada kötü görünen biryer yok, çapak yada ilgisiz kozmetik bozukluk yok. Oldukça temiz ve yabancı marka hissi var, bakalım öyle kalacak mı.
-
begendim, bayağı begendim hemde. Namluyu iyice harbileyip vidalara baktıktan sonra 15,89 ile 5 atış yaptım gez-arpacık ayarı iyi duruyor, tepmesi ve kurulması oldukça rahat geldi, kısa namlu oluşundan dolayı emin olamamıştım fakat yaylı 125 e göre rahat. Salanan yada kötü görünen biryer yok, çapak yada ilgisiz kozmetik bozukluk yok. Oldukça temiz ve yabancı marka hissi var, bakalım öyle kalacak mı.
resim isteriz üstad
-
inanırmısın tüfeği bıraktım yarım saattir resim eklemeye uğraşıyorum
-
inanırım valla resim çekmesi bi dertt paylaşması başka bi dert ben aynı pozu 10 kere çekiyorum yine olmuyor ss alıyorum çözünürlükle oynuyorum falan biri mutlaka tutuyor bazende sıkıntısız alıyor direk
-
resimler
-
resimler2
-
resim son
-
Maşallah nazar değmesin çok güzel duruyor güle güle kullanın inşallah yaylıların bt 65 i gibi bir duruşu var ben bi tek namluyu beğenmedim namlu komple ceketli olsa daha güzel olurdu sanırım ama çokta kafaya takılcak bi durum değil ağırlık merkezi omuzlaması nasıl tüfeğin ağır olduğu aşikar dengeli mi peki
-
hayırlı olsun benim çok beğendiğim bir tüfektir. Gayet yakışıklı
-
ilk 3 lü ve 2. 3lü. Hızlıca heyecanla yapıldı tam 9 mt. Alıştıkça bayağı iyi olacak gibi. Bakalım sağı solu zamanla oynamazsa iyi dileklere teşekkür ederim
-
hayırlı olsun gerçekten çok iyi görünüyor
-
Hayırlı olsun çok güzel bir dizayna sahip
-
hayırlı olsun, tepme durumu ve tetik nasıl hassas atışlar çıkartır mı
-
hayırlı olsun, tepme durumu ve tetik nasıl hassas atışlar çıkartır mı
teşekkür ederim. Tetiğin istinat boşlugunu almadan çekme kuvvetini düşürdüm oldukça yumuşak şu anda. Daha Prof atışlar için istinat boşluguda alınabiliyor tetik ayara çok müsait ve başarılı. Tepme yaylıya göre çok çok çok iyi. Yaylılardan gelen atıştan sonra titreme ve tınnn lama sesi yok, tok iyi bir piston sesi var ve kararlı. Kurulumu fena değil, ağır ama dengesi iyi geldi bana. Dürbünü henüz takıp sıfırlama yapmadım fakat oldukça hassas olacak gibi duruyor
-
50 metre grupmanını merak ettim doğrusu benim gibi merak edenlerde vardır en kısa zamanda bekliyoruz
-
Kazasız belasız kullanın İnşallah.
Hatsanın kozmetik olarak en beğendiğim tüfeği. Deneyimlerinizi merakla takip edeceğim.
Bu arada aman dikkat. Tüfeğin namlusu kısa olduğundan dikkatsizlik sebebiyle kurma esnasında elden kaçırmalar olduğunu forumda birkaç sefer okumuştum.
İsabetli atışlar dilerim.
-
Kazasız belasız kullanın İnşallah.
Hatsanın kozmetik olarak en beğendiğim tüfeği. Deneyimlerinizi merakla takip edeceğim.
Bu arada aman dikkat. Tüfeğin namlusu kısa olduğundan dikkatsizlik sebebiyle kurma esnasında elden kaçırmalar olduğunu forumda birkaç sefer okumuştum.
İsabetli atışlar dilerim.
Uyarı ve iyi dilekler için teşekkür ederim
-
Not for faint hearted
Güle güle kullan Orhan -
Not for faint hearted
Güle güle kullan OrhanTeşekkür ederim, beraber inşallah
-