merhaba arkadaşlar bu tüfeği alıp kullanan varmı?
Kral Air N-07 COMBO
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bana incelemem için geldi. Makyaj güzel gerisi ... Fasa fiso 350 tl para demişler. Kaportadan başka yeni bişey yok
-
hangi kalibreyi incelediniz emir abi biraz detay verebilir misiniz güç olarak durumu neydi acaba sadece çok güçlü deniliyor kaç fpe söyleyen yok beğenmediğiniz noktaları anlatabilir misiniz ?
-
5.5 du Tetik ayarsız dandik normal tetik. Namlu yivleri gene az. namlu bağlantı vidası stopersiz. Yayda ses var. Acaip bir dizelleme ile geliyor. Ben denerken ne kadar kurutsam yağ dan arındırsam da dizelleme kesilmemiş isabette istikrar sağlamamıştı. Mod 125 e alternatif diye çıkarttıkları modelin eski safari ile teknik bazda hiç bir farkını göremedim. Zaten bunları not olarak fabrikaya yazdım ama dikkate almamışlar. Benim krala dediklerimin aynısını mod 87 qe ve mod 135 qe ile hatsan yapmış. Yaylıda kralın kendini yenilemesi gerekiyor ancak o kaporta yeniliyor. Millet namlu kısaltıyor ayarlı tetikler geliştiriyor. Ayarlı kundaklar yapıyor. Bunda hikaye . bırak hatsanı retay a bile rakip olamazlar
-
Ha kaporta makyaj iyi.
-
hafif ve güçlü oluşu cezbediyor ama anlaşılam yaramaz
-
Bari tetik ayarlı olsaydı