Ya aslında bak ne var Arda düşen hedefler değilde umarex in karga hedefleri var onlara benzer hedefleri olan 100m ye kadar ( 100m şişecileride dahil edelim) atışı olan(70 ve 100 m ler yatarak bipotla mesela) 30 fpe ye kadar tüm silahların girebildiği ancak optiğin en fazla 16x yakınlaştırmalı neden olmasın
diana yada weihrauch kıyaslama
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yada elektronik hedef. Olabilir. Dur yahu bunun şemasını çalışayım yahu
-
Abi konuştuk ya evvelden. Düzgün bir çalışma yapıp forumda ayrı bir başlıkla tartışmaya sunmalıyız olgunlaşınca.
-
evet koşturmacadan daldık gitti dur bu hafta bir çalışma yapayımda beraber bir kafa yoralım
-
Gepard 77k da locktime ı düşürmek için kısa yapılmış dedin. alacak olsan 77k yı mı 77 yi mi tercih edersin. az önce araştırdım namlunun kısa olması isabetlilik açısından avantajdır diyor. Doğru mudur bu. Kusura bakmayın bu silahlarla ilgili bilgim yok o yüzden ayıntılı sorular sormak durumundayım en iyi tercih için.Ben 460 ve 77 ya da 77 k arasında kaldım. uzak mesafeler düşünüyorsak ve tahribatsa 460 ;kısa mesafe, daha az sallantı ve isabetse hw diye anladım.zaten atış yapacağım mesafe 40 metreyi geçmez herhlade .o yüzden en uygunu hw gibi duruyor.
-
40m ise hw veya tx200 e bakın diana yorabilir
-
Ya aslında bak ne var Arda düşen hedefler değilde umarex in karga hedefleri var onlara benzer hedefleri olan 100m ye kadar ( 100m şişecileride dahil edelim) atışı olan(70 ve 100 m ler yatarak bipotla mesela) 30 fpe ye kadar tüm silahların girebildiği ancak optiğin en fazla 16x yakınlaştırmalı neden olmasın
emir abi o kadar hak veriyorum ki sana 50xle 16x dürbün arasında daglar kadar fark var ve bana adil gelmiyo maddiyata bağlı
-
hw 97 k ya gez arpacık takımı ekleyebiliyor muyuz sonradan? bilgisi olan
-
Hw77 alın onda var zaten tek farkı o
-
emir abi o kadar hak veriyorum ki sana 50xle 16x dürbün arasında daglar kadar fark var ve bana adil gelmiyo maddiyata bağlı
yani 50x de hedef tabak gibi ortada alakasız bişekilde oynatmazsan ft sınırları içinde kaçırman pek mümkün değil.
-
Ft ye Handikap puanı koymak lazım atıyorum gez gözle hedef başı +50 puan , 9x le +30, 16x le +20, 24x le +10 puan, 32x ve üzerine nanik
-
sayın zetax az önce namlunun kısa olması isabeti olumlu etkiliyor diye bir bilgiye ulaşttım internetten. ben tersi diye biliyordum. doğrusu nedir bu işin ?
-
Ben olsam 97k alırım. Locktime kısaldıkça emir abinin dediği gibi pelletin tüfeği terketmesi daha hızlı olur ve atış sarsıntısından etkilenmesi azalacaktır.
Ek olarak kısa tüfek heryere daha rahat sığar
-
sayın gepard zetax a da danıştım . dampa olarak diananın bullseye dediği dampayı alacağım belli bir atış yaptıktan sonra. ayrıca pellet olarak tavsyeniz var mı bu silahta ?
-
bullseye dampanın özelliği nedir
-
mod 54 airking deki mekanizmanın dampaya uyarlanmış hali. tepmeden dolayı dürbün ray üzerinde hareket ediyor.
-
Doğrusu dediğimizdir.
Yaylıda pistonun silindir duvarına çarpmadan pelletin namluyu terk etmesi. Gerekir biz buna kendi aramızda locktime diyoruz. Namlu uzunsa pistonun kat ettiği yola göre keçe silindir duvarına pellet namludan çıkmadan vurabilir. Oda hatırı sayılır bir dengesizlik ve isabetsizlik yaratir. Her silahın lock time ı farklıdır hızlı ve piston yoli uzun silahlarda namlu daha uzun olabilir. Ama hız ve piston yolu düştükçe namlununda orantılı bir şekilde kısalması en doğrusu dur. -
Sayın öğretmenim şimdi sizden bu yazdıklarınıza uyan bir kaç tüfek istesek almaya niyet edersek bize klavuz olsun
-
hw 77k dan bahsediyorduk
-
bu arada hw 77 k nın gücü kaç joule oluyor. diana mod 460 ı da merak ettim. ??
-