arkadaslar degerlı bır abımden at 44 long lw ve pompa ve 4x14 50 vector durbun ve plastık canta harbı setı 900 liraya aldım nasıldır uygunmudur tufekle yarım atısa gıdıcem denıycem ınsallah :d
pcp ye gecıs yaptım sukur
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
At44 candır. Dürbün de güzel. Bu işin zevkine varmak için scuba+regülatör alman lazım.
-
vucut gelıstırme sporuyla ılgılendıgım ıcın scuba dusunmuyorum ama regulator ılerı zamanlarda olabılır tabı bırde hocam sızce set uygunmu kendım toplasaydım kaca cıkardı?
-
Öncelikle Hayırlı olsun... Birde içiniz rahat etsin kesinlikle siz toplasaydınız çok daha pahalı olurdu. Regülatör için de çok beklemeyin derim.
-
vucut gelıstırme sporuyla ılgılendıgım ıcın scuba dusunmuyorum ama regulator ılerı zamanlarda olabılır tabı bırde hocam sızce set uygunmu kendım toplasaydım kaca cıkardı?
sinir sisteminin alışık olmadığı, kasları farklı yönden çalıştıran (yada bu zamana kadar hiç yapmadığımız) hareketler sakatlanmalara yol açabilir.
güçten ziyade teknik ve kondisyon olarak pompa basmaya alışana kadar saf kas gücüne ne yüklenin nede güvenin derim.
sonrasında kardiyo niyetine iyi bir antrenman olacaktır.
-
pcp pompalamak, hobinin en keyifsiz anlarıydı:)
-
ilk başlarda zor gelmiyo ama atışta bir kaç tüp hava basınca gerçekten yoruyor.
https://www.youtube.com/watch?v=uzf02W-Di-M
https://www.youtube.com/watch?v=ZpJVs6L-zYY
bunun gibi birşeyler yapmak lazım.
-
Vücut geliştirme ve pompayla hava basmak arasındaki fark düşündüğünüzden daha fazla emin olabilirsiniz buna . Biz ne yiğitler gördük mod 125 tarafından madara olan
-
pcp yi ben de düşünüyorum ama tehlikeli diyorlar ?
-
Yüzlerine gülümseyin ve ;
"yav he he" deyin. -
sadece oynaşmıyor.
-
bilinçli olarak kullanırsanız bir tehlikesi yoktur zaten tadını alsanız yaylıyı elinıze almazsınız
tavsiyem arkadasınızda varsa bır kac atıs yapın derim -
ben alamadım yaylıya devam.
-
sayın zetax sizin envanterede yakışır bir iki pcp
-
arkadaslar degerlı bır abımden at 44 long lw ve pompa ve 4x14 50 vector durbun ve plastık canta harbı setı 900 liraya aldım nasıldır uygunmudur tufekle yarım atısa gıdıcem denıycem ınsallah :d
hayırlı uğurlu olsun keyifle isabetli atışlar dilerim
-
Hayırlı olsun
-
yok vallahi hiç gözüm yok pcpde atp2 ağzımada çok yüzümede. Ne air arms ı ne ar6 sı ne hatsanları kralları geçti benim envanterden. Pcp bana göre değil
-
saolun var olun arkdaslar bugun kayısdagında atıstaydım cok zevklıymıs pcp ama kolum yoruluyor bır ayaklık lazım bu sart bırde ıstanbulda toplandıgınız veya toplu olarak vakıt gecırcegımız bıryer varmı bunu merak edıyorum
-
kısa zamanda masa sandalye bipod ve olmazsa a olan fakat oluncada tadından yenilmeyen 300 barlık scuba ozaman keyif iki katı
-
Pcp den yoruldunuzmu ???
-