Arkadaşalar merhaba diana mod 470 almaya karar verdim 50-100 metre arası şişe kırma amaçlı pcpleri pek sevemedim,kullanan varsa yorumlarını duymak isterim neden mod54 değil diye sorarasanız daha estetik daha hafif ve daha ucuz olmasından dolayı bu silahı tcih ettim.
Diana mod 470
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
mantıklı, mesafe ve amaca uygun. 460 yada 470 kundagını begendiğiniz modeli alınız, atınız, güzel vakit geçiriniz:)
-
İki silah arasında ne gibi farklar var acaba kullanan arkadaşlar yorum yaparsa.
-
yorumumu sildim, kullanmıyorum şu anda
-
Aslında air arms prosport gönlümde yatan aslan ama 50 metreden sonra biraz güçsüz kalıyor galiba kullanan varmı bu silahı acaba forumda.
-
Naim bey yaylıda tahribat ve kalite arıyorsanız mod 54'den sonra en iyi tercih olur diana 470.
Uzak mesafelerde prosport tahribat beklentinizi fazla karşılamayabilir. Aynı güçte tx200 kullanıyorum ben de.
-
Arda bey kaç metreye kadar tahribat gücü var prosportun 70-80 metrede kıramazmı şişeyi.
-
Benim tx 200 60m-70m de çın çın ses veryordu. Prosport da öyledir herhalde
-
Yok naim bey kırmaz. 50 metreden sonra tahribat beklemek yanlış olur.
5.5mm belki diyim size. Ya atış yapıp o mesafeye atmak lazım ya da chairgundan bakmak lazım. Yine 70 metre için net konuşamam.
-
Diana 470 100 metreye kadar kırar herhalde,satıcı kıracağını söyledi sitedede bu yönde yorumlar var dianayı alayım o zaman, ama sırf karizması için prosportuda alıcağım ilerde varsın kırmasın kısa mesafe atarız.
-
kırar doğru pellet ile
-
5.5 mm alacağım nasıl bir pellet öneriyorsunuz.
-
15.89 jsb hatsan pellet ile Mod54 ile kırıyordum, 350 magnum ile henüz 100mt çıkmadım ama kırar. Her tüfek kendi pelletini seçer birkaç tavsiye alıp arasında tüfeğin sevdiğini bulmak lazım. 460 ve 470 aktif olarak kullananların eski mesajlarında var, bakmanı öneririm
-
470 kullananların mesajlarını bulamadım sadece bir konu var oda aldıktan sonra bir şey yazmamış.
-
mod460 diye aratmayı deneyin, birsürü çıkıyor, aynı tüfek sonuçta
-
Mod 470 aldım bu gün arkadaşlar avdogadan deneme fırsatım olmadı tabiki orda bir iki atış yaptik tepmesi fazla gelmedi bana.
Elimde kral puncher maxi ve at-44 tactical Lw long namlu var artı sucuba tüp300 bar artı dolum aparati hepsi bir aylık ve faturali bunların hepsini airarms prosport la takas etmek istiyorum temiz bir aletle elinde veya çevresinde düşünen olursa gorusebiliriz. -
hayırlı olsun, hemen dürbün takılmış aman dikkat yazık olur.
Satışıda buradan değil ilandan
Saygılar -
Sıkıntı olmaz dedi adam dayanıklı durbunmus.
-
Hayırlı olsun güzel tüfek, grupman çalışmalarını bekliyoruz
-
Çok teşekkürler saolun,inşallah yakın zamanda denerim.
-