Benim tüfeklerde 100 tane atıyorum arada 5 fps oynuyor.
HATSAN 2016 YENİ SERİ TÜFEK KATALOĞU
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
abi bizimkiler yaytaros regülatörlü şaşmaz:)
-
hangi tüfek seninki abi regulator varmı
-
hangi tüfek seninki abi regulator varmı
Onun tüfeği doğuştan regülatörlü.
-
kıskandırmak gibi olmasında yaytaros gibisi yok yani
-
Yaytoros benden gecti artik
-
Geçmez yav Metehan yaytaros candır. Sen dönüp dolaşıp gelirdin gene yaytarosa
-
Onun tüfeği doğuştan regülatörlü.
bu iyiydi abi hala tüfeği öğrenemedik
-
1 yaytoros her zaman kenarda olmali
-
Diana mod54 .177
Diana mod46 .22(satıllık)
Diana mod26 .177
Hat. dominator 200w vortex .177Hat. torpedo mod155 .177 ft
Hat. torpedo mod155 .177
Hat. torpedo mod155 vortex .22
Hat. mod135 qe vortex .22
Hat. mod125 sniper vortex .25 (satıllık)
Hat. mod25 supertact .22
Hat. mod25 supercharger .177
Retay troy 100x .177
Smk b2 .177 + .22
Webley patriot .22cal (satıllık)
Webley tomahawk .177bunların hepsinde yaytaros regülatör var 1000 atış yap 5 fps ya oynar ya oynamaz
-
1 yaytoros her zaman kenarda olmali
bende ilk başta anlayamadım daha doğrusu kafa yormadım, ama şimdi jeton düştü YAYtoros ha güzel bir isim, benim bildiğim 100 den daha fazla atış yapar, gücün yettiği kadar.
-
bu iyiydi abi hala tüfeği öğrenemedik
yaylı olması lazım tahminimce zaten adam gruptanı demedi bakarsanız
-
yaylı olması lazım tahminimce zaten adam gruptanı demedi bakarsanız
yaytoros ile fark ettik canım onu
-
5 fps i görünce ar 6 aklıma geliyor canım tüfeği sattık 5-6 fps aralığı vardı
-
5 fps i görünce ar 6 aklıma geliyor canım tüfeği sattık 5-6 fps aralığı vardı
s510'dan pek memnun değilsiniz galiba
-
ar6 da güzel tüfektir. Bende sattığıma pişmanım
-
Şu anda tüfeğim yok Aa s510 dan ben pek zevk almadım.Güç ayar düğmesindeki oring deforme oluyordu tüfeği modifiye edince tam güçte kullanmak gerekiyor ayarı kısınca basınç o ringi deforme ediyor.şimdilik beklemekteyim ya nasip
-
Şu anda tüfeğim yok Aa s510 dan ben pek zevk almadım.Güç ayar düğmesindeki oring deforme oluyordu tüfeği modifiye edince tam güçte kullanmak gerekiyor ayarı kısınca basınç o ringi deforme ediyor.şimdilik beklemekteyim ya nasip
ar6 olsun hw 100 olsun okuduğun kadarıyla kimse olumsuz bir yorum yapmamış benim hoşuma giden s10 oldu ama çok pahalı yaw
edit: airforce condor yada escape de iş görür gibi ama dediğim gibi tamamen duygusal
-
Her kafadan bir ses cikiyor Tevfik bey. Burda her yazilanada itimat etmeyin.
Fabrikalar regulator yapamaz diyorlar Hw100 un regulatoru fabrikasyon ve en iyi stabiliteye sahip. Buna keza Kalibrgun ayni sekilde mukemmel stabiliteye sahip regulatoru var.
Yani bir gorus regulator seri uretilemez derken bir goruste seri uretilen harika regulatorlu tufeklerde var.Sevgili Metehan,
Hw100 kalibrgun gibi entegre regülatör üreten firmalar elbette var. Başarılı olup olmadıkları kişiye göre değişir. Bana göre hw100 regülatörü başarısız, başkasına göre başarılı vs. Yani her kafadan bir ses çıkacak ki forumda bazı şeyleri tartışalım.Senin bu "en iyi stabiliteye sahip" gibi iddialı konuşmaların fazlasıyla rahatsız edici olmaya başladı. Bir şeyi överken de döverken de kelimelerini daha dikkatli seçmeni tavsiye ediyorum.
"Burada her yazılana itibar etmeyin" cümlesini de senin söylemen çok ilginç olmuş.
-
Ziya abi bu forumda manidar cok olay gordum .
8 senedir neler oldu neler.Seninde dedigin gibi ben basarili bulduklarimi yazdim.
Bunlarda benim özgur dusuncem.Ustune alinmana gerek yok.
Ben tecrube ettigim urunler hakkinda bilgi verdim.Herkeste bu konuda ozgurse benim uzerime oynamaniza gerek yok.2 tufek icin bu tartismalara gerek yok.
Benim yazmam cok problemse artik konusmam olur biter. -