Merhabalar değerli hobidaşlarım Optima 635 tüfeğimde namlu oynaması mevcut. Bu yüzden 5 metrede 1-2 cm sağa yada sola sapma yapıyor mesafe arttıkça sapmada artıyor ayrıca tüfek bayağı aşağıya atıyor namlu çok kolay açılıyor aceba bu sorunda ondanmıdır.Bu sorunları nasıl halledebilirim tavsiyesi olan var mı?
Harici İçerik
www.youtube.com
Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
OPTİMA 635 NAMLU OYNUYOR
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tüfek yeniyse yada eskide olabilir gönder fabrikaya o fabrikalık olmuş
-
namlu bağlantı vidasını yandaki stoper vidayı söküp namlu bağlantı vidasını iyice sıkın sonra stoperi geri takın büyük ihtimal geçecektir.
-
Zetax hocam Orda vida yok işte pim var bendeki tüfekte , Yapılması için fabrikaya gönderip 5.5mm namlu isteyebiliyomuyuz aceba bide tahmini kaç güne gelir?
-
Aman orda bağlantı vidası olmaz olurmu yoksa kesinlikle kullanma gönder taksınlar bakımınıda yapsınlar
-
Bu gün hatsanı arayıp , namlunun oynadığını namlu ile gövdenin birleştiği yerdeki vidadan istediğimi söyledim.Bilerekte belirttim bendeki tüfek 5 6 yıllık benimkinde pim var yeni modeldeki gibi vida istediğimi yarın göndeririz dediler bakalım ne gelecek.Namluda kalibre değişimide yapmıyolarmış , gelmişken bakım için oring ve yay gönderebiliyor musunuz dedim onuda gönderemiyolarmış 1 taneye vidaya bakalım kaç lira kargo ödeyeceğim =) inş doğru şey gelse bari müşteri hizmetlerinden pek memnun kalmadım açıkçası
-
sabır gösterip fabrikaya gönderecektiniz olmaz sa vakit kaybı
-
Bahsettiginiz gibi pimliyse pimli bir tufege civatayi takamazsiniz civata disi olmadigi icin,fabrikaya yollayip bakim talep ederseniz cuzzi bir miktara tufeginiz yenilenir.
-
miktar filan almazlar o pimden en doğrusu göndermek