Arkadaşlar at44 wx long lw almayı düşünüyorum pompa ile dolduracağım atış sayısıda fazla olsun istiyorum 4.5 alsam pişman olurmuyum ??
Hatsan At44 4.5 mu 5.5 mi ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Müsabakalara katılmayı profesyonel manada düşünmüyorsan 5.5 almanı tavsiye ederim. Eğer long modeli alırsan zaten atış sayısı tatminkar. 5.5mm pelletlerde daha çok seçeneğin olur. Pompa işi abartıldığı kadar zor değil. Sadece spor yapmaya müsait bir vücudun varsa ve de teknik biliyorsan pompayla tüfeğini doldurabilirsin. Zamanla tüfeği doldurmak hoşuna bile gidebilir. Şahsen ben 3lt 230 veya 240 bar scuba tüp bulsam boş vakitlerimde spor niyetine tüpü doldururum atış yapacağım zaman da kullanırım.
-
Bu benim bol pcp li zamanıma benzedi
Bir günde At44 long ve yedek tüpü+ bt65in tüpü+ ar6 nın tüpü + atp2 nin tüpü ve yedek tüpü üzerine birde hanımın webley raiderı ooooh ne spordu ya. Allahta büyük başları sattımda pompa da bende rahatladık.
Şimdi hanım atışı bıraktığı için raider yatıyor sadece atp2 oda çabuk doluyor ( ev içi daltonculuk oynamak için) -
Sayın Zetax o kadar tüfeği siz tek başına pompayla mı dolduruyorsunuz?
-
Dum.
Baktım kalbe zarar bt65i at44 dü ve ar6 yı acilen okuttum gittiler rahatladım zaten pcp yi de sevmemiştim.
İyi oldu. -
at44 için için bence 5.5 idael..
-
5.5 setuskur kısık şekilde kaç atış yapıyor ?
Ve mesafe nedir ? -
güç istediğimde mod 155 ve mod 125 vortexlerimle baba takılıyorum.
-
Dürbünü üzerinde sabit tutabilseydim bende torpedo 155' le devam ederdim. Ama ne yaptıysam sıfırlama yapamadım tüfeğe.
-
benimki iyi durumda ben lastikle bağladım. tek parça ayak lastik ikilisi ile benim sitil belki 1000 atış yaptım bir bozulma olmadı yayda problem varda vortex iyigeldi