İnşallah, yaylıların performansı düşüktü, en azından biz takım olarak kötüydük, Ozanın ilk gün yay tutucusu kırıldı, benim tüfek bir gün önce beklenmedik bir kaza geçirdi, Serhad dürbün sorunu yaşadı falan,
bir sonrakine çıta çok yükseklere çıkacaktır muhtemelen,
Ben performans düşüklüğü söyleminde polka mehmet abinin düşüncelerine katılmıyorum.Yanlış bir söylem olmuş.Ben kendisinin yerinde olsam yaşanan talihsizlikler sonucu hedeflerine ulaşamadılar derdim.Çünkü yarışma öncesi çalışmalarımızı emeklerimizi bir çırpıda silen bir söylem olmuş. Bizi tanıyan her atıcı arkadaşım ekipmanımız da bir aksaklık olmadığında neler yapabildiğimizi çok iyi biliyor diyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum
Arkadaşlar iyi ki sizlerle tanışmışım. Hep birlikte daima en iyiye doğru.
Sayın ozzytheguitar..!
Yarışmanın 1.günü sonuçlarına bakıldığında.Yarışmaya yaylı kategorisinde katılan 9 yarışmacı da.PCP kategorisinde sergilenen performansa orantılı sonuçlar elde edemedi.Bunun çeşitli sebepleri olabilir.Ama,dokuz yarışmacı da aynı anda istatiksel olarak kendilerinden beklenen daha iyi performansı gösteremeyince.O zaman yaylı kategorisi 1.gün atışlarında çok kötü performans sergiledi yorumunu yapmak doğrudur diye düşünüyorum.Ne şahsınızın emeğine saygısızlık ettim bu istatiksel bilgiyle..Ne de sizin atış yeteneğinizi sorguladım..
Benim paylaştığım bu haberi.Aynı şekilde sayın Hamatum'un yarışmanın 1.günü hakkında yaptığı yaylı kategorisi performansı yorumunda bulabilirsiniz..sayın Hamatum'un mesajını o yüzden alıntıladım..
Umarım ,bu samimi açıklamamla birlikte. Bana haksızlık ettiğinizin farkına varmışsınızdır..