- zoraki ye 5.5mm lw namlu takmayi düşünüyorum bakalim nasıl olacak gücü ve isabeti ...biraz fazla uzun olacak ama namluyu kesmeye de kiyamadim
Zoraki 58cm lw namlu 5.5mm
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Foto yükleme biraz sikinti
-
-
-
torna işlemleri tamamlandıktan sonra son halini burdan ekleyecegim
-
Silahın en iyi performansı vereceği namlu uzunluğunu bulmanız lazım. Çok uzun olması çok iyi değil hızı düşürür. Ayrıca namlu crown açılmış veya şoklu ucundan değil diğer uçtan kesilmeli. Bol şanslar
-
atak arms kendi tufeğini yapsada bizi ugrastirmasa
-
Bu tip denemeler hobinin olmaz ise olmazı da olumlu bir sonuç almanız pek olası değil. Netice de silahın ürettiği güç belli.Daha uzun namlu daha fazla sürtünme ve güç kaybına yol açabilir. İsabet de ise zoraki zaten çok başarılı. Ama yine de aklınızda kalacağına deneyin bakalım nasıl olacak.
-
atak arms kendi tufeğini yapsada bizi ugrastirmasa
Hah işte en güzeli bu. Yıllardır bekliyoruz. -
Daha önceden yapılan çalışmalar vardı formda sanırım 45 cm namlu hızı artırmıştı .. 5.5mm nasıl olacak bakalim
-
her 1cm ortalama 5 FPS hız kazandırır. Kolay gelsin.
-
58cm nin hızı azaltacagi düşüncesine katiliyormu sunuz sizde
-
namlu dar olmadığı surece hız artar hız kaybı en çok ilk girişte ve şoklu namluda çıkışta kayıp olur. Pellet arkasındaki hava yeterli gelirse eğer hız artar. Kendi kullandığım zorakide 36 cm namlu var 30 FPS standart ultra modellere gore hızlı atıyor.
-
58 cm çok uzun olur bence zorakinin porta gönderdiği hava miktarınının yeterli geleceğini düşünmüyorum "tam emin değilim ama"
Hız belli bir namlu uzunluğuna kadar yükselme eğiliminde olabilir fakat bir noktadan sonra azalması kaçınılmaz olur. Zetax nickli Emir beyin namlusunu değiştirdiği zoraki ile atış yaptım performansı güzeldi ama namluyu kısaltmıştı. -
Bende hız artışı olacağını düşünüyorum zoraki sınıfının en güçlüsu yeterli havayı üretecek tir
-
lw namlu oldukça dar yapıya sahip bakalim sürtünme nasıl olacak
-
bendeki 4.5mm mod85 namlusu ile 4.pompada jsb nin 8.44 gr 4.52 pelleti ni 710 -720 fps ile atıyor. Normalde bu hızla 7.5 gr ni atması lazım . ancak güç sınırlı büyük ihtimal 620 ile 640 fps arasında bir hızla atar.
-
Benim düşüncem namlu boyu arttıkça hız artmaz daha doğrusu böyle genelleme yapmak doğru olmaz diye düşünüyorum çünkü arkadan pelleti besleyen basınçlı hava itmeyi bıraktığı an pellet için hava sürtünmesine ek birde namluda sürtünerek ilerlemesi gereken bir yol olursa hız kaybı bile olabilir diye düşünüyorum yani 58 cm namlu biraz çok gelebilir zorakiye tabi en doğru sonucu proje bittiğinde görücez ne desem boş o yüzden
-
Zorakinin 4 pompa JSB 8,44 668 fbs normal namlu ile atabiliyor. Aslında güç olarak fena değil. 58 cm uzunluğundaki namluyada gücü belki yetebilir.
-
4.5 mm olsa daha iyi iş cikartirdi 5.5 mm nasıl olur bakalim
-