emir hocam senin namlu boyu ne kadardi
Zoraki 58cm lw namlu 5.5mm
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
45 cm mod85 namlusu
Daha fazla uzaması bence gereksiz. 45cm de Kazanç %15 civarında sanki daha uzaması kazanç sağlamayacak gibi ciddi bir kazancı sağlamak için piston ve silindir boyunu uzatmak, hava haznesini derinleştirmek, emniyet valfini kapatmak lazım ve kasayı değiştirmek gerekir. Uzun uzun anlatınca uf amma çetrefilli iş demeyin aslında yapılmak istese yapılır. Artık atak armsda yapsın dimi ama -
- atak arms için pekte zor bir iş değil ... hepimiz bekliyoruz
-
Piyasada bu kadar pcp sektör oluşturmuşken aak arms a o tüfeği çıkartacaklarını pek zannetmiyorum.
-
- en azından pompasıni büyütse bir yada iki pompa da dolsa .. Pcp nin çok ıvır zıvırı var can sıkıyor .. multi pump a bir iki değişiklik yapılsa tadından yenmez
-
fx güzel bir ürün ortaya koymuş pcp hem multi pump
-
hilal el atmistin bunuda getirse
-
Aslinda teknoloji alt yapisi var. Atak arms 4.5 kalibre 800 fbs hiz ureten multi pump bir tufek uretse iyi tutardi yine 5.5 850 fbs ustu ayni sekilde aslinda pcp lerede ciddi bir rakip olurdu scuba derdi yok pompaderdi yok tepme derdi yok
-
Sonuçları dört gözle bekliyorum.Bakalım ne çıkacak.İnşallah muvaffak olursun.
-
arkadaşlar namluyu ayarlayıp taktim
-
Daha çok bir tufegi andiriyor
-
-
hızını olcemiyorum ama ağırlığını bilmediğim ince memet 5.5 mm pellet i sert zemine attigimda bir iki küçük parça kalıyor gerisi toz oluyor
-
Eline sağlık bir tane de güzel bir ahşap kundak ayarlayıp giydirmek lazım tam bir pnömatik tüfeğiniz olur o zaman sonuçlar nasıl güçte ve isabette artış azalma ne durumda
-
jsb 15.89 grn ise sert zeminde büyük kısmı toz ve küçücük parçalara ayrılırken küçük bir parçada kâğıt tan daha ince hale geldi
-
sabunu ise delip geciyor
-
-
Bahsettiğiniz pelletlerle atış ve pelletlerin durumunu gösteren ufak bir video paylaşmanız mümkün mü çok merak ettim
-
5.5 mm e dönüştüğü için tahribat arttı ma hızı nedir bilemiyorum
-
eklemeye çalışırım
-