çok teşekkür ederim bakalım arıyorum daha
Gamo 6-24×50 veya başka öneriniz varmı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
rica ederim hepimiz yardımlaşmak için buradayız yarın kafaavsısı nıçkli hobidaşımızla video işini hallederız inşallah saygılarımla.
-
rica ederim hepimiz yardımlaşmak için buradayız yarın kafaavsısı nıçkli hobidaşımızla video işini hallederız inşallah saygılarımla.
bu arada barskanın 4-16x50 olanıda varmış yandan paralakslı oda güzel aynı tamamen heralde sizin aldığınızla sadece yakınlaştırması 16x fiyatıda daha uygun tabi
-
yok hocam.sniper modellerinden bahsediyorum ben ) 4 16-50 yandan paralaks veya önden paralaxs yok tu benım aldıgımm 6.24 50 ır sniper (mildot) yarın video atıcaz nasıp olursa izlersiniz farkı anlarsınız
-
üstüne basa basa söylüyorum illa barska alın demıyorum lütfen böyle bir düşünceniz olmasın öenelı olan sizin begenmeniz çünkü siz kullanıcaksınzı .ben kendi adıma ilk görüntüsüçok haşumma gitti sonra teknik özelliklere baktım
-
hayır siz dediniz diye değil zaten arıyorum baktıklarım arasına onuda eklemiş oldum sadece
-
Bende Vector Optics 8-32x50 E-SF dürbün var çok memnunum. Buyurun buda video Su
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
hocam 5 tane cin mali dürbün aldım ama insan zaman geçtikçe hep daha kalitelisini istiyor sıradaki hedef iyi bir Hawke olacak yanı tilkinin dönüp dolaşacağı yer en sonunda kurkcu dükkânı.
-
Iyi geceler,
Bymax9 hocam. Barskanin 4-16x50 Gx2 serisinde yandan Paralaks yoktur, Sadece 6-24 ve 10-40 serisi yandandir..
-
Iyi geceler,
Bymax9 hocam. Barskanin 4-16x50 Gx2 serisinde yandan Paralaks yoktur, Sadece 6-24 ve 10-40 serisi yandandir..
çok teşekkür ederim demekki resimler doğru değil baktığım yerdeki, çünkü yandan paralakslı resimler vardı. verdiğiniz bilgi çok iyi oldu teşekkür ederim tekrar
-
Evet resimler yanlış hocam.
-
Evet resimler yanlış hocam.
sizin tavsiye edebileceğiniz dürbün varmı peki yusuf bey, gerekirse bütçeyi biraz daha arttırmak zorunda kalıcaz bakalım
-
Hocam hawke var 6-24x44 vantage serisi yeni ithalat..
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1248
Ayrıca yine İtalyan konus pro var..
-
Hocam hawke var 6-24x44 vantage serisi yeni ithalat..
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1248
Ayrıca yine İtalyan konus pro var..
havke güzelmiş ama tuzlu biraz konus da güzelmiş ama mildot havke de daha güzel bakalım müsait bi zamanda rahatsız ederim sizi ozaman.. birde zoraki almam lazım
-
Yardimci oluruz insallah hocam, zoraki de var tüm aksesuarlariyla.
-
Yardimci oluruz insallah hocam, zoraki de var tüm aksesuarlariyla.
şuan toparlıyorum zoraki pelet moderatör vs. dürbünde barskayı düşünüyorum sepeti doldurdum bakalım (dürbünü zoraki için almıyorum :)) yarın arıycam inşallah anlaşırsak tamamlarız alışverişi
-
VECTOR Sentinel 4-16X50 E-SF SCOL-13 bu dürbünü kullanan varmı arkadaşlar
-
Sentiel serisi büyütme hariç birbirinin aynısıdır.
-
siparişleri verdik bakalım hayırlısı
-
Sentiel serisi vector opticte en hafif ve iyi bir modeldir. Vector optics sentiel serisi kendi sınıfında (havalı tüfek) iyibir dürbündür. Güle güle kullanın
-