sadece fotograf ve bir cümle bulabildim:) tam güç regüle 60 atış 12 ft.lb güçte 300 atış ayrıca atış hızı ayarlanabiliyor
Meet the new FX Streamline! Adjustable power, Regulated, 11 shot magazine, Sidelever cocking. About 60 consistent shots in high power (.22), and 300 in 12 ft.lb. What do you think?
fx streamline yeni
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bizimkiler de 1000 cc tüple 60 atış yaptırsın
-
yeni fotolar
-
Fxin ne kadar çok model çeşidi oldu böyle. hayır acayip bir farklılık da yok. hepsi mükemmele yakın aletler...
-
adamlar son noktayı koydu zaten fx impact ile bu streamline başka bir şey.Fiyatıda yurt dışında 1000 dolar
-
muradhan arkadaşım FX 1000 cc lık tüfek yapsa atış sahasına scuba tüp götürmeye gerek kalmaz herhalde
-
Yaylı gibi al eline gez o zaman işte
-
aynen yaylı niyetine .
-
muradhan arkadaşım FX 1000 cc lık tüfek yapsa atış sahasına scuba tüp götürmeye gerek kalmaz herhalde
Gladyatör var işte. Hatsan hercules in orijinal versiyonu :)))
-
FX Streamline fiyat aralığı hakkında bilgisi olan varmı acaba,gerçekten cezbedici
-
1000 dolar yurtdışı fiyatı, türkiyede bilemem nasıl olur
-
Şöyle bir video buldum
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
ve beklenen ikili " fx ve ted "
-
yeni video
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
bu tüfeğin dizaynına bayılıyorum
-
dipçiği,kundağı mükemmel şaheser gibi
-
ted ve fx ikilisi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.