- Yeni aldigim 350 magnumu bugun mekanik nisangah ile denedim, keyfine diyecek yok. Hatsanin Anya yi gosterip Konya yi vuran nisangahlarindan sonra, farki en acemi atici bile hisseder. Bol bol plinking yaptim, tufege alismak icin. Gayet kontrollu bir silah, ozellikle yayli atis teknigini bilip o sekilde atmak gerekiyor. Teknigi bilip uygun pelet kullaninca harika bir plinking tufegi.
Kurmasi neredeyse magnum olmayan bir yayli kadar kolay. Mekanik nisangah oldukca hassas. Uzun sureden sonra mekanik nisangahin keyfine vardim. Mod 135 ile ayni yerdeki arada bir vurdugum plinking hedefini her atista vurmak keyifli.
Biraz kullanip Vortex PG2 kit alicam. Chrome Vanadium yayi ve ozel piston contasi ile stok yaya gore atis hizini 10-15 fps arttirmanin yanisira en onemli ozelligi yayin twank sesini %50 den fazla azaltmasi, tepmeyi ve shake hareketini %40 oraninda azaltmasi ve daha uzun yay omru ve daha stabil atislar saglamasi yuzunden tercihim bu yonde olacak.
Fotolar eklemek istiyorum ama surekli yukleme hatasi veriyor, ekleyebildigim kadari ile artik.