eline saglık guzel bi çalişma olmuş
At44 50 metre jsb.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
abı döktürmüşsün yine
-
güzel atışlar. bendede at44 wx 10 lw var long değil. güç ayar sorunu vardı şu an bakımda sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum.
-
abı döktürmüşsün yine
Sezgin senin sonucları merak etmistim sonucları bir gorsek iyi olurdu 4,5 uzun mesafe...
güzel atışlar. bendede at44 wx 10 lw var long değil. güç ayar sorunu vardı şu an bakımda sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum.
Long biraz daha hızlı oluyor arada isabette bariz fark oldugunu dusunmuyorum kısa daha kompakt olur tasıması agırlıgı daha uygun birde hava sarfiyatı icin gelistirme yapılsa cok tatlı olcakta..
-
yakın zamanda video cekeyım 70 metreyı geztımı bızım tadı kacmaya başlıyor abı
ağırlığı az olduğun enerjıyı uzağa taşıyamıyor ve rüzgardan etkılenıyor -
hatirladinmi bu cumleleri 4.5 istiyom diyordunya... hayirlisi
-
superr
-
maşallah güzel atış
-
başarılı, elinize sağlık
-
tüfeğim hatsan at44 s 10 180cc, regülatörsüz..
Atış mesafesi 40 metre..
Atışları 150_100 bar arası yaptım..
Çok inceleme yapmama rağmen KRM ultradome 5.5 mm pelet hakkında doyurucu bilgi bulamadım..
jsb Diablo ile kıyasladım..
10 ar atış yarı destekli sonuçlar resimdeki gibidir..
SAYGILARIMLA.. -
jsb iyidir crosman ultradome yada hollow point de deneyebilirsiniz..
-
Hatsanı aldıktan sonra sıkıntılı olan yerlerine operasyon yapmak malesef şart ,namlu pellet girişi,hava tahliye deliği,crown,namlu tutucuların namluyu kasmaması,hava tahliye deligi ile namludaki deligin tam uygun hizada olması,sarjorun indexinin tam olması,namlu girisinin pelleti cizmemesi icin operasyon..... birkac tanesi regülatör kesinlikle şart. Musatafa EKİZ kardesimizin regülatörleri ve isinin arkasında durusu ,işçiliği kesinlikle önerilir.....Saygılar.
Sn. acemi, ben de at44'ümdeki sıkıntı nedeniyle konuyu aratırken derli toplu özetlenmiş olarak yukardaki yanıtınıza ulaştım, operasyonlar hakkında kısaca biraz bilgi verebilirmisiniz?
-
Sn. acemi, ben de at44'ümdeki sıkıntı nedeniyle konuyu aratırken derli toplu özetlenmiş olarak yukardaki yanıtınıza ulaştım, operasyonlar hakkında kısaca biraz bilgi verebilirmisiniz?
Merhabalar sıkıntı tam olarak nedir..
-
Yeni at44 ümde pellet sıkıştı, tetiği çekince düşüyor ama hava basmıyor,kurma kolunu tekrar çekince az bir hava kaçışı duyuyorum aslında bunun için başlık açıp bunun önüne nasıl geçilebileceğini sormuştum, orada bir kardeşim iğne kırılması olabileceğini söylemişti,tüfek hatsanın şevkatli ellerinde şu an ben yukarda özetlediğiniz önlemleri merak etmiştim.Saygılar
-
basarili
-