PCP tüfeklerde LW namlu ve normal namlu arasında fark nedir ? hatsan bt 65 de lw namlu olup olmaması atışlarda bırşey değiştirir mi? TEŞEKKÜRLER..
LW namlu farkı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
10 üzerinden puan verirsek hatsan namlu 8 ise Lw 10 puan. Üstadlar öyle söylüyor. Forumda da konularda geçiyor sorunuzun cevabı. At44 için neredeyse fark yok demişlerdi iki namluyu da deneyenler. Tercih sizin yine de.
Lw namlu alman patentli, hatsan yerli fark mutlaka vardır diye düşünüyorum -
şu an hatsanın namlularında lw ile normal arasında çok bir fark yok
Hatsan namluları bu konuda oldukça iyi
Lw namlular la hatsanın yeni üretim kendi namluları arasında sadece şok farkı var
Malzeme yapısı yiv set izleri gayet birbirinin aynı ikiside şoklu namlu lw olan normal olandan biraz daha şoklu isabetleri birbirinden çok farklı değil.
Lw biraz daha ufak grupman yaparken normal biraz daha hızlı atar. Ama bu farkda lw bilemedin 20m de 2-3 mm daha dar grupman yaparken normal olan ise 7-8 fps daha hızlı
Fark bu -
sizce bt 65 elit in normal namlulu olanını mı yoksa lw namlulu olanımı tercih edeyim arada 150-140 tl fark var.
-
normalini tercih edin yüksek grainli pellet kullanın isabet sorunu yaşamazsınız. Alacağınız tüfeğin seri numarasına dikkat edin
Atıyorum
0712 65478
Yazan seri numarasında o tüfeğin 2012 yılının temmuz ayında yapıldığını gösterir
Alacağınız silah 2013 ve sonrası ise gönül rahatlığı ile alabilirsiniz -
Beni aydınlattığınızı ıcın Çook teşekkür ederim.
-
2013 öncesinde bir sorun mu vardı.
-
yani 2010 dan sonrakiler iyi