fotograf yukleyemiyorum. problem bende mi , sitede bi sorun mu var ?
fotograf yüklemede bir sıkıntımı var ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bugün ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. O neden ile dış bir ortama ykleme yaparak link vermek zorunda kaldım.
-
başka yere yüklenen foto yada videolarin linkini paylaşmak yasakmış. Forum kurallarinda okumuştum
-
Fotoların çözünürlüğünü ve boyutunu düşürünce yükleniyordu denedim olmuştu.
-
onu nasil yapicagmizida yazsaydin cok harika olurdu ustadim
-
Resim çekerken kaliteyi düşürüp 2 megapiksel civarında çekince boyut düşük oluyor kameranın ayarlar kısmında çözünürlük ve kalite yazan kısımdan ayarlanıyor.
-
o zaman resmleri tekrar cekmem gerekicek. Tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim
-
Pixlr express gibi bazı programlarla da çözünürlük düşürülebiliyor.
-
Faydali bilgilerde kombo yaptiniz
-
Faydali bilgilerde kombo yaptiniz
Elimden geldikçe
-
o zaman resmleri tekrar cekmem gerekicek. Tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim
paint programi ile kolayca yeniden boyutlandirabilirsiniz google de aratin
-
sniper42 arkadaşımızın tavsiyesine uyarak hallettim. sizinde yardımınız için teşekkür ederim
-
Forum yönetiminden Resim sitelerinin yasaklarinin kaldirilmasini rica ediyorum çok ugrasiyoruz.
-
paint programi ile kolayca yeniden boyutlandirabilirsiniz google de aratin
Cevabı tel den yazmıştım pc ye geçince video linkini veriyorum.Ekstra programa gerek olmadan Windows un içinde bulunan Paint programı ile kolayca yeniden boyutlandırma yapabilrsiniz hem resim yükleme hatası almazsınız hemde resimlerin boyutu düşeceği için upload süresi ciddi şekilde kısalır.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
ellerine sağlık
-
ellerine sağlık
Sağolun.video alıntıdır
-
Değerli üyeler konu teknik admine iletilecektir.