- Bizim vazelin nelere kadirmiş teşekkür ederim
Tüfek ağladı bee
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu arada bu hatsan bomba oldu resmen hafta sonu sworthfish Emrah hocamla atış yaptık o fx i ile gayet güzel 85 m den sigaraları biçerken ben nacizane bu filintayla göz gez arpacık 85m den yarım kalmış soda şişesi patlattım .
Hatsanını gez arpacıkla kullanacak gözüne güvenen arkadaşlara şiddetle tavsiye. Arpacığın fiberini söküp deliği genişletsinler görerek atış yapıyorsunuz isabeti yüksek oluyor -
Ben iki gözümle şişeyi göremezken (0,50 astigmat ) Emir hocam tek gözle gez-arpacık vurdu helal olsun. Maşallah diyip havuç yemeye devam edelim
-
zetax beyin calismasini gordukten sonra 200 den baslayip 800 kum zimpara ile 4 saatlik calismanin sonucu ..finisi keten tohumu yagi ile yaptim gercekten guzel is cikardi buyrun..
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Ben iki gözümle şişeyi göremezken (0,50 astigmat ) Emir hocam tek gözle gez-arpacık vurdu helal olsun. Maşallah diyip havuç yemeye devam edelim
Bizim gözler genetik kartal gözü gibi zoom yapıyor. şalgam suyu hocam ilaç ilaç
-
zetax beyin calismasini gordukten sonra 200 den baslayip 800 kum zimpara ile 4 saatlik calismanin sonucu ..finisi keten tohumu yagi ile yaptim gercekten guzel is cikardi buyrun..
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ufffffff bende ahşap kundak hastalığı var, helede damarlı ise..... çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık.
-
Söylenecek laf yok, eline koluna sağlık.
-
sağolasın
-
O ahşap a o boyayı kullanan hatsan a söyleyecek söz bulamıyorum.
Günün birinde ahşap kundak bir hatsan sahibi olursam yapacağım ilk iş kazımak olacak
-