Emir abi selamlarını söyleyip şu kundağı hatsanın sahibine veya yönetimine vs göndermek lazım...
Eline sağlık Emir Abim.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Emir abi selamlarını söyleyip şu kundağı hatsanın sahibine veya yönetimine vs göndermek lazım...
Eline sağlık Emir Abim.
Abi hatsan harbi şaka gibi kullanılan malzemeye bak ona verdiği şekle bak iyi ki böyle bi işleme girişmissiniz çok güzel olmuş elinize sağlık.Bende hep düşünüyorum şöyle zımparalayıp yağı emdirip damarları iyice ortaya çıkarmayı ama hep düşünmekle kalıyor her tarafını eşit yapamazsam çarpık çurpuk olursa diye korkuyorum bir gün bende girişicem sizden gazı alıp hatta başlamışken birde ayarlı yanaklık yaparım
Merhaba
Ahşap renklendirme için dewilux markasının ecocolor serisi var bence ona bir bakın. Vernik içermez sadece renklendirici. Gri mavi yeşil açık meşe yada koyu meşe renk alırsınız. Rengi açmak için tiner eklenir.Üstelik ahşap desenleri aynen kalır. Üzerine yine vazeline devam edebilirsiniz. Bende çok uğraştım biara ahşap ile. Tavsiye ederim. ..
Haa bu arada uygulama pamuk,üstübü yada sünger ile yapılır azar azar...
bir deneyeyim ev içinde hatun tinerli materyal kullandırtmıyor . her halde balkonda yaparız. Ben su bazlı ecoline boya kullanıyorum renklendirmek için. Kokusuz olduğu icin sadece silahla geçirdiğim zaman laf konusu oluyor
bir deneyeyim ev içinde hatun tinerli materyal kullandırtmıyor . her halde balkonda yaparız. Ben su bazlı ecoline boya kullanıyorum renklendirmek için. Kokusuz olduğu icin sadece silahla geçirdiğim zaman laf konusu oluyor
bildiğim kadarıyla su ilede kullanılıyor ama tiner ve su biarada olmuyordu.
Evet tiner varsa sentetik bazlidır. Su ile bağdaşmayabilir
Evet tiner varsa sentetik bazlidır. Su ile bağdaşmayabilir
yok yok bu sadece pigment çözeltisi sentetik bişey yok merak etmeyin. Bu arada su ile direk kullanabiliyorsunuz. Bilgisi;
http://www.dyo.com.tr/dyo/UrunDetay/…p-renklendirici
Hocam anlıyorumki bekarlık sultanlıkmış Elinize sağlık çok hoş olmuş
Eline sağlık Emir Abim.
Onlar ağaçtaki hataların ortaya çıktığını düşünüp mahcup olabilirler
Emeğinize sağlık hocam ahşaba kişilik kazandırmışsınız çokta güzel olmuş.
Eline sağlık Emir Abim.
hatsan a göndereceğim okadar şey varki
Bu tüfek ve diğeri hatsana göndersem bakın inceleyin diye el koyar geri göndernezler
Emir hocam eline sağlık, bu kadar değişimı reklamlarda görsem abartı derim.
Kundagı değiştirdim desen daha inandırıcı
Bununla vazelin reklamı çekmek lazım, satış rekoru kırar
Emrah ustadım dediğin çok doğru kundak yeniden doğdu resmen .
Çok şık olmuş..
Elinize ,emeğinize sağlık..
Güle güle kullanın..
çok teşekkür ederim
maşallah hocam elinize sağlık çok hoş olmuş.
Çok güzel olmuş be ya Almayı çok istedigim ama atış alanı olmadıgı için alamadıgım güçlü tüfeklerden birisi
Çok güzel olmuş be ya Almayı çok istedigim ama atış alanı olmadıgı için alamadıgım güçlü tüfeklerden birisi
tavsiye ederim. güzel " SİLAHTIR "
tavsiye ederim. güzel " SİLAHTIR "
Malesef kullanım alanım yok o kadar güçlü bir silah için mod25 vardı o bile fazla geldi memlekete götürdüm.
Hocam biraz konu dışı konu değiştiriyosam affola ancak ufak bi sorum olacaktı..
Henüz üzerine boya vurulmamış bi dipçiğim var ve sizin kundağınızdaki renkten yapmak istiyorum oldukça hoş duruyor ancak ahşap boyaları hakkında hiç bi bilgim yok bundan dolayıda internetten araştırmama rağmen hangi rengin olduğunuda bulamadım...Mümkünse kullandığınız boyayı ve verniği öğrenebilirmiyim ?
boya yok vazelin var